ja jeszcze nie próbowałam moje literki przechodzą dopiero odprawe celną![]()
-
Cinka @ 26 Apr 2013 napisał:index.php?act=findpost&pid=1424749Dziewczyny w tym wątku wszystko jest już chyba opisane - ja wiem że ciężko przeczytać te ponad 400 stron, ale jeśli interesuje was coś w tym temacie to macie tu na dole z lewej strony wyszukiwarkę która przeszuka ten temat i tylko ten. Okienko "wpisz słowa kluczowe" i "przeszukaj temat"
Jeśli chcecie poczytać o literkach wpiszcie "literki" albo "liter* (gwiazdka oznacza różne dowolne zakończenia wyrazu jakie padło w wątku literek, literkami, literką itd) i przejrzyjcie posty co gdzieś ktoś napisał o literkach - klikając na podgląd i numer postu (zielony numer z # na początku) skaczecie do miejsca gdzie ten post wystapił w całej dyskusji czy to na 200 stronie czy na 25.
wyniki szukania "literki" https://www.cincin.cc/index.php?act=Search&...lite=%2BliterkiDzięki Kochana!!!!
Czasami mam problem z poszukaniem czegoaś, a pamiętałam, że tu było wspomniane. Teraz już bedzie łatwiej![]()
Z mojego doświadczenia to mogę podpowiedzieć, że ważniejsze informacje zapisywałam sobie w wordzie i dkrukowałm, żeby mieć pod ręką. Ale dobra metoda to taki "Spis treści" jakiegoś tematu i adresy linków![]()
Już Wam kiedyś to mówiłam ale powtórzę...Z WAMI ŚWIAT JEST PIĘKNIEJSZY![]()
Miłego i owocnego weekenduDziś oddaję tort na 40-są rocznicę ślubu i dwa dni szkoła...jak sobie pomyslę, że taka ładna pogoda a ja na wykładach (brrr)![]()
agnik @ 26 Apr 2013 napisał:index.php?act=findpost&pid=1424856sylkag chciałabym umieć takiego prosiaczka zorbić nie na szyblo![]()
Świetny jest
Uwierz to nie jest tak skomplikowane jak się wydaje. Troche więcej wiary w siebie i dasz radę![]()
sylkag66 @ 26 Apr 2013 napisał:index.php?act=findpost&pid=1424843a to mój Prosiaczek na szybko robiony
no no ale prosiaczek!piękny..a czym robisz że on tak ładnie się świeci?i oczywiście masa plastyczna samoróbka?
Marta12 @ 24 Apr 2013 napisał:index.php?act=findpost&pid=1423917...Wylewamy do wysmarowanej formy ,jeżeli jest to forma 20cm. to dzielimy na pół i pieczemy dwa ciasta ,jeżeli większa forma to jedno....ta forma 20cm to tortownica o takiej średnicy?
miglietta @ 27 Apr 2013 napisał:index.php?act=findpost&pid=1424974falbanki wykrawałam i kleiłam na bieżąco na torty.zaczynałam od granatowego i następnie dodawałam do pozostałej masy trochę białej masy - i następny rządek itd
Jeśli podoba Ci się forum i chciałbyś nas wesprzeć, po prostu kup nam kawę.
W ramach podziękowania zmienimy Twoje konto na wolne od reklam.