Masa cukrowa do dekoracji tortów i nie tylko - reaktywacja

JAM

Member
Kwi 9, 2013
1,458
0
0
Dziekuje za odpowiedzi
bussi.gif
cóż.... ale różyczki robię wcześniej
icon_razz.gif

goia87 ale fajne masz cycki
zahnlos.gif

Marta12

Member
Kwi 21, 2013
341
0
0
NO fajny ten torcik z cycuszkami a kolor wyszedł super
daumen.gif

Odzyskałam wreszcie zdjęcie z karty pamięci w telefonie to mój pierwszy mini torcik cały w masie cukrowej na 18-stkę córki
Pokaż załącznik 83395

Ostatnią edycję dokonał moderator:

goia87

Member
Paź 4, 2011
97
0
0
Dziekuje dziewczyny za dobre slowo bo przyznam ze padam przez ten tort to byl tak ekspresowy tort jak tylko to mozliwe jeszcze synek dawal popalic (2 latka)

o.laz

Member
Lut 15, 2013
307
0
0
Marta12 @ 13 Jun 2013 napisał:
index.php?act=findpost&pid=1442573No to już musiałby być ktoś dobrze zakręcony żeby zamówić takie coś
pinggrins.gif
wygląda bardzo realistycznie brrr..
no i chyba ktos to zamowil
icon_mrgreen.gif
rety, ludzie są dziwni...

Jo_anno, dzięki za namiary. zlokalizowałąm ich na allegro, nie mają aukcjach ale na maila odpisali ze owszem sprzedadzą. czekam na odpowiedź za ile :D mają też inne tortowe rzeczy, więc moze przy jakiejś okazji...

marta12 fajnei sobie poradziłaś z bokami tortu, nie do wiary ze to był pierwszy masocukrowy, i róże też ładne, nie wiem czemu ja się tych kwiatów tak obawiam...

JAM

Member
Kwi 9, 2013
1,458
0
0

Jo_anna1

Member
Lip 9, 2009
3,219
0
0
o.laz @ 13 Jun 2013 napisał:
index.php?act=findpost&pid=1442596no i chyba ktos to zamowil
icon_mrgreen.gif

Jo_anno, dzięki za namiary. zlokalizowałąm ich na allegro, nie mają aukcjach ale na maila odpisali ze owszem sprzedadzą. czekam na odpowiedź za ile :D mają też inne tortowe rzeczy, więc moze przy jakiejś okazji...

marta12 fajnei sobie poradziłaś z bokami tortu, nie do wiary ze to był pierwszy masocukrowy, i róże też ładne, nie wiem czemu ja się tych kwiatów tak obawiam...
Nie pamiętam dokładnie po ile płaciłam 4,20- czy 4,30 ale na pewno nie więcej jak po 4,50zł/kg. Jakby co to powiedz, że masz namiary od stałej klientki na ten cukier
icon_mrgreen.gif

Rózyczki wcale nie sa takie straszne
icon_mrgreen.gif

Goia wielkie woooooow
daumen.gif
nawet chirurg plastyczny takich by nie zrobił
Zapomnialam o tym zdjęciu, oczywiście jakośc marna bo telefonem robione
Zdjęcie0096.jpg

Załączniki

• Zdjęcie0096.jpg
    Zdjęcie0096.jpg
    175.6 KB · Wyświetleń: 0

JAM

Member
Kwi 9, 2013
1,458
0
0

Sierotka3m

Member
Mar 23, 2010
598
0
0
JAM @ 13 Jun 2013 napisał:
index.php?act=findpost&pid=1442620Największa okrągła tortownica( forma) jaką znalazłam ma 32 cm , a tytaj taki komplecik
http://www.ebay.de/itm/P-M-E-Anodised-Alum...=item27d37b2026 14/36 a potem kółka wycinać albo i nie.... co myślicie?
gruebel_2.gif

przypomniało mi się ....
kwadratura koła buhahhaha
roflmao_2.gif
Kwadratowe torty też fajne
icon_wink.gif
Sama na użytek rodzinny najczęściej robię prostokąt lub kwadrat, bo jest najłatwiej podzielny wg. mnie. Szczególnie, jeśli do nas na chrzciny czy urodziny przybywa ok. 30-40 gości
fiesgrins.gif
A jak potrzebowam duży okrągły, to biorę taki właśnie regulowany rant stalowy (ktoś już o nim wspominał) - biszkopt dołem mi nie wypływa i sobie jakoś radzę..

Hajastan

Member
Maj 1, 2012
528
0
0
o.laz @ 13 Jun 2013 napisał:
index.php?act=findpost&pid=1442596no i chyba ktos to zamowil
icon_mrgreen.gif

Ola daj znać jakbyś coś wiedziała ile za przesyłkę sobie życzą, oni też mają cienkie podkłady do tortów piętrowych
rofl.gif

h-elen

Well-known member
Lut 16, 2008
8,770
1,576
113
JAM @ 13 Jun 2013 napisał:
index.php?act=findpost&pid=1442620Największa okrągła tortownica( forma) jaką znalazłam ma 32 cm , a tytaj taki komplecik
http://www.ebay.de/itm/P-M-E-Anodised-Alum...=item27d37b2026 14/36 a potem kółka wycinać albo i nie.... co myślicie? :gruebel:

przypomniało mi się ....
kwadratura koła buhahhaha
roflmao_2.gif
Da się bez wycinania i marnowania produktów
icon_mrgreen.gif

Kobietki, ja kupiłam tutaj, jest 36, 32, 28. Są też inne przydasie w przystępnej cenie, np. ranty
icon_smile.gif
. Blachy w połowie strony
icon_wink.gif

http://mirpol-bis.pl/produkty,2?search=blacha+do+ciasta
W tym sklepie wiele razy kupowałam, wszystko ok.

Automat do kawy

Jeśli podoba Ci się forum i chciałbyś nas wesprzeć, po prostu kup nam kawę.

W ramach podziękowania zmienimy Twoje konto na wolne od reklam.

:coffee:

Do ekspresu do kawy