Piękne torty jak zwykle mistrzostwo!
Robiłam trzeci raz masę cukrową tym razem z przepisu Illy,zmieniłam też cukier puder bo doczytałam ze ten z BIERDONKI jest do du..szy, i rzeczywiście zmiana niesamowita.Cwiczę przed roczkiem mojego synka, a to już za tydzień
. Mam tylko taki mały dylemat w przepisie jest 750 g cukru pudru a moja masa przy tej proporcji była klejąca masakrycznie, ale nie było już tych ziarenek piasku jak przy diamancie bierdonkowym. Czy może to być wina wilgotnego cukru pudru? Niestety taki kupiłam. Nawet z przesianiem go miałam problem no i masa pochłonęła dużo więcej niż w przepisie.
Robiłam trzeci raz masę cukrową tym razem z przepisu Illy,zmieniłam też cukier puder bo doczytałam ze ten z BIERDONKI jest do du..szy, i rzeczywiście zmiana niesamowita.Cwiczę przed roczkiem mojego synka, a to już za tydzień
