maro79 @ 3 Dec 2013 napisał:index.php?act=findpost&pid=1485319kajastama to jest fotoopłatek
Tak myślałam, a gdzie zamawiasz?? Masz kogoś sprawdzonego??
kajastama @ 4 Dec 2013 napisał:index.php?act=findpost&pid=1485487Czy możecie mi podpowiedzieć jakiego pistoletu używacie?? Jest ich całkiem spotro i ceny takie różne że sama nie wiem jaki kupic. dziekuje
Sorry ale nie mam zbytnio czasu wertować wstecz o jaki pistolet pytasz, ale mniemam, że chodzi Ci o pistolet do wyciskania masy plastycznej. Ja używam TAKI . Jestem zadowolona, tym bardziej,że cena w stosunku do profesjonalnego jest bardzo konkurencyjna.
bumelka @ 4 Dec 2013 napisał:index.php?act=findpost&pid=1485610Sorry ale nie mam zbytnio czasu wertować wstecz o jaki pistolet pytasz, ale mniemam, że chodzi Ci o pistolet do wyciskania masy plastycznej. Ja używam TAKI . Jestem zadowolona, tym bardziej,że cena w stosunku do profesjonalnego jest bardzo konkurencyjna.O superteż o nim myślałam bo nie jest az taki drogi ale zawsze lepiej zapytac znawców
![]()
Vanilka @ 5 Dec 2013 napisał:index.php?act=findpost&pid=1485874Ja używam teg przeznaczonego do masy cukrowej i mogę go z czystym suminiem polecić. Kiedyś pamiętam jak Joanna pisała, że nie wyobraża sobie robienia tortów bez niego to pomyślałam, że ja go nie mam i jakoś sobie radzę, ale jak w końcu się skusiłam na niego z ciekawości co to za cudo to teraz nie wyobrażam sobie robienia tortów bez niegoUżywam go niemal przy każdym torcie
Według mnie warto w niego zainwestować![]()
Pamiętam jak bolał mnie ten zakupTo był jeden z pierwszych nabytków. Mam go od trzech lat i teraz za nic bym nie oddala![]()
![]()
BeataSz @ 6 Dec 2013 napisał:index.php?act=findpost&pid=1486557Wasze wszystkie jak zwykle piękne, takie dopracowane w każdym szczególe!
a to mój, wciąż mocno amatorski ( czekoladowo-miętowy):
[at017.jpg]jaki mocno??? jaki amatorski???Beato bój się tak pisać!!!
Też dziś robie miętowo-czekoladowy dla taty na urodziny![]()
bumelka @ 7 Dec 2013 napisał:index.php?act=findpost&pid=1486796BeataSz jak złapię i przełożę przez kolano to dopiero poczujesz... a krzepę to ja mam...położna w końcu. Twoje torty są bardzo ładne i dopracowane. Nawet przez myśl nie przechodzi amatorstwo.
Dokładnie![]()
Dzisiejszy
Jeśli podoba Ci się forum i chciałbyś nas wesprzeć, po prostu kup nam kawę.
W ramach podziękowania zmienimy Twoje konto na wolne od reklam.