pychotka12
Member
- Mar 4, 2014
- 395
- 0
- 0
pychotka12 @ 25 May 2014 napisał:index.php?act=findpost&pid=1524932robiłyście kiedyś otwartego laptopa?
chcę zrobić z andrutów przełożonych nutellą i obłożonych masą a po bokach wsadzić takie grubsze słomki żeby się trzymały w spodzie.
tylko boję się że nie dowiozą go w całości , ma jechać jakieś 150km.
Może lepiej jakby klienta złożyła go sobie sama na miejscu?
Podpowiedźcie cośMoim zdaniem, zdecydowanie pewniejsze będzie dowiezienie monitora osobno i złożenie na miejscu.
Zamiast słomek wkleiłabym między andruty kilka dłuższych patyków szaszłykowych.
pychotka12 @ 25 May 2014 napisał:index.php?act=findpost&pid=1524929zamocz truskawki w kuwerturze od spodu i tak do połowy z wiezchu wtęczas będziesz miała izolację od masy ,a truskawki też będą się ładnie prezentować oblane do połowy w czekoladzie. Napis jak ma być też wtęczas możesz zrobić z kuwertury.
Ja bym zrobiła tak. Obłożyła tort na biało , na to ciemny obrus , brzegi ozdobione lukrem królewskim albo białą kuwerturą + wzorki jakieś
na wierzchu truskawki tak jak pisałam plus dekoracja z białej albo mieszanej białej z ciemną kuwerturą.
Chodzi mi o coś takiego.
http://abcmojejkuchni.blogspot.com/2012/11...asa-kawowa.htmlJeszcze raz dziękuje za wszystkie podpowiedzi, coś z tego "sklecę" chyba![]()
Pychotka, fajny pomysł z tymi truskawkami w czekoladzie, zobaczę co klientka na to
anmatorka @ 27 May 2014 napisał:index.php?act=findpost&pid=1525375I jeszcze jeden, tym razem z kwiatkami. Kiedy patrzę na Wasze kwiaty, to mi szczęka opadai zazdrość ogarnia... Mnie na razie stać tylko na takie, ale będę ćwiczyła!!!
Bardzo ładny i elegancki torcik ,kwiatki świetne ,tylko tak dalej!!!
joka @ 28 May 2014 napisał:index.php?act=findpost&pid=1525721Bardzo ładny i elegancki torcik ,kwiatki świetne ,tylko tak dalej!!!Dziękuję![]()
pychotka12 @ 25 May 2014 napisał:index.php?act=findpost&pid=1524932robiłyście kiedyś otwartego laptopa?
chcę zrobić z andrutów przełożonych nutellą i obłożonych masą a po bokach wsadzić takie grubsze słomki żeby się trzymały w spodzie.
tylko boję się że nie dowiozą go w całości , ma jechać jakieś 150km.
Może lepiej jakby klienta złożyła go sobie sama na miejscu?
Podpowiedźcie cośWitam. Ostatnio nie mam czasu żeby tu zaglądać ale pozdrawiam ciepło wszystkie zakochane w tortowaniu. Pychotka w zeszłym tygodniu robiłam laptopa. Gdyby mi się nie udało wkleić zdjęcia to jest ono na facebook "Bajkowe torty w Elblągu".
Marlena52 @ 1 Jun 2014 napisał:index.php?act=findpost&pid=1526325Witam. Ostatnio nie mam czasu żeby tu zaglądać ale pozdrawiam ciepło wszystkie zakochane w tortowaniu. Pychotka w zeszłym tygodniu robiłam laptopa. Gdyby mi się nie udało wkleić zdjęcia to jest ono na facebook "Bajkowe torty w Elblągu".Torty faktycznie bajkowe.
Ludki i zwierzaczki extra.
Powiedz mi tylko jak z czego zrobiłaś klapkę bo chyba nie z andrutów bo za grubo?
Bo , że mocowałaś na patyczki to dojrzałam
pychotka12 @ 1 Jun 2014 napisał:index.php?act=findpost&pid=1526384Torty faktycznie bajkowe.
Ludki i zwierzaczki extra.
Powiedz mi tylko jak z czego zrobiłaś klapkę bo chyba nie z andrutów bo za grubo?
Bo , że mocowałaś na patyczki to dojrzałamKlapa jest ze zwykłego wafla tylko skleiłam dwa do siebie bo bałam się że pęknie jeden. Patyczki są trzy plus klej i wszystko się super trzymało.
Jeśli podoba Ci się forum i chciałbyś nas wesprzeć, po prostu kup nam kawę.
W ramach podziękowania zmienimy Twoje konto na wolne od reklam.