Mysz, ale tu nie trzeba znać języka, wszystko widać:
https://www.flickr.com/photos/stupidtabby/6123916027/ Pieczesz dwa biszkopty, docinasz wg schematu, robisz masę, przekładasz tort, bitą śmietaną z zewnątrz smarujesz, oczy robisz z biszkoptów, szczegóły z roztopionej czekolady, lub pisak Oetkera kup lukrowy i to wszystko. Możesz też najpierw przełożyć biszkopty masą, schłodzić je przez noc z lodówce i wtedy przyciąć, ten sposób jest nawet lepszy, bo będzie równiej, tylko trzeba zaplanować wcześniej, bo nieschłodzony tort nie będzie się dobrze przycinał.
EDIT: masę możesz zrobić jak Beata wyżej napisała, tu masz proporcje, tylko truskawki zastąp zmiksowanymi wiśniami:
https://www.cincin.cc/index.php?showtopic=24513 Tylko wtedy już musisz najpierw przełożyć te biszkopty, schłodzić przez noc i dopiero docinać.