kajastama @ 31 Jul 2016 napisał:index.php?act=findpost&pid=1611663Tak to było na wieczór panienskiA tak wszystko razem tak ok 3 do 3,5 godzin. Ile u Was dziewczyny kosztują takie mauffinki?
Piękne te Twoje bajki Anmatorko
Dziękuję za miłe słowa![]()
Muffin nigdy na zamówienie nie robiłam, więc nie wiem ile można za nie policzyć. Mam obecnie podobny problem, bo nie wiem ile policzyć za kruche babeczki z wypełnieniem budyniowo-owocowym oraz za ciasteczka-podziękowanie dla gościRobiła któraś z Was takie rzeczy na zamówienie?![]()
kadarma @ 31 Jul 2016 napisał:index.php?act=findpost&pid=1611653Kajastama, chyba zrobienie tylu muffin wymaga czasu?
Anmatorko, bardzo podobają mi sięwykończenia boków twoich tortów. są takie dopieszczone i bogate w szczegóły. Dziewczyny, ile średnio pracujecie nad jednym tortem? Nie wiem jak Wy, ale u mnie jest tak, że jeden zrobię w przeciągu godziny z hakiem, a nad innym siedzę trzy...
Mam na myśli oczywiście torty obkładane masą.
Bardzo dziękuję![]()
U mnie też różnie bywa z czasem poświęconym na wykonanie tortu. Jak już wcześniej jakiś model robiłam, to idzie mi sprawniej, ale jak robię jakiś wzór pierwszy raz, to czasem są to dłuuugie godziny pracy![]()
kajastama @ 6 Aug 2016 napisał:index.php?act=findpost&pid=1611857Anmatorka piękny. Malowany aerografem? Naprawdę cudo
Aerograf pozostaje na razie w sferze moich marzeńMalowałam pędzlem![]()
![]()
Jeśli podoba Ci się forum i chciałbyś nas wesprzeć, po prostu kup nam kawę.
W ramach podziękowania zmienimy Twoje konto na wolne od reklam.