kajastama @ 9 Aug 2016 napisał:index.php?act=findpost&pid=1611932A to moje z poniedziałku i wtorkuz konia jestem bardzo dumna
Kadarma ekstra bobas
I wcale się nie dziwię. Śliczny jestKrowa też fajna![]()
![]()
batoja @ 11 Aug 2016 napisał:index.php?act=findpost&pid=1611978Jednak jest oddźwięk...ja też zaglądam, ale niestety częściej Was podpytuję i proszę o rady, bo niestety ja nadal jestem początkująca w tej dziedzinie. A patrząc na Wasze dzieła nachodzi mnie pytanie, czy kiedyś chociaż w połowie uda mi się zrobić takie cuda.
Batoja, jak chcesz, to mogę wstawić tu zdjęcie jednego z pierwszych moich tortów w kształcie samochodu. Niedawno znalazłam w komputerze. Boki ze śmiechu można zrywać...![]()
batoja @ 11 Aug 2016 napisał:index.php?act=findpost&pid=1612006Anmatorka...dziękuję za słowa pocieszenia. Aczkolwiek oglądając te wszystkie cuda, aż trudno mi uwierzyć, że nie zawsze było idealnie
. Przede mną jeszcze sporo praktyki i pracy, ale staram się jak mogę
.
No to masz! Niech tam, Wy też się pośmiejcieTen tort był robiony na potrzeby mojej rodziny. Niewiele wiedziałam na temat masy, jej konsystencji, rozkładania jej na torcie, zdejmowania nadmiaru cukru pudru (co widać pięknie na zdjęciu). Ale jaka była radość, że coś się udało jednak zrobić!!!![]()
![]()
Tylko mnie nie zabijcie śmiechem
Pozdrawiam.![]()
Jeśli podoba Ci się forum i chciałbyś nas wesprzeć, po prostu kup nam kawę.
W ramach podziękowania zmienimy Twoje konto na wolne od reklam.