Alll @ 2 Feb 2011 napisał:index.php?act=findpost&pid=1085205Cześć dziewczyny. Dawno nic nie wklejałam, bo i nie było czego. Pewnie też w najbliższym czasie niczego nie wkleję ponieważ szykują się torty erotyczne. Tak dla zabicia czasu zrobiłam to
Jakiej wielkosci jest ten dzidzius?
ulinqa @ 2 Feb 2011 napisał:index.php?act=findpost&pid=1085559Dziś wioząc synka do przedszkola spotkałam sąsiadkę... miałam do ciebie dzwonić-mówi do mnie... chciałam torta dla Oliwki.... pytam na kiedy, a ona, a który dzisiaj... okazało się, że na jutro... zażyczyła sobie zółwia...
A ja dziś w planach miasto z córcią... wróciłyśmy po 17... pieczenie biszkoptu z nadzieją, że wyjdzie dobrze - wyszedł... bita śmietana, brzoskwinie i trochę masy budyniowej na wierzchu... no i co tu ulepić żeby przypominało żółwia...
To mój mega szybki wynalazeknormalnie odleciałam![]()
oczy przesłodkie, zauroczył mnie na maxa. Śliczny!!![]()
martyna22a @ 3 Feb 2011 napisał:index.php?act=findpost&pid=1085674dodaj kakao, dobrze sie sprawdzaTeż tak myślałam, a nic się nie dzieje z masą?
chachu @ 3 Feb 2011 napisał:index.php?act=findpost&pid=1085709Waszka-- bardzo fajne. Zamów sobie Cmc, zobaczysz jakie kwiaty zrobisz,a w sumie kwiaty i literki prawie na każdym torcie znajdą miejsce. I kulka potrzebnaTrole takie jak na suwakach
Ale masz tam liściów dużo
Takie spiralki mi się podobać bardzo.![]()
Iza-- potem jeszcze nakoniec jak masa wyschnie pędzelkiem przepędzlować kakaem, nie próbowałam ale skoro wszystko inne tak skutecznie upaćka to i pomalować też może
Na suwałkach? tam tylko białe niedźwiedzie przecież!
jak byłam w laponi to też nie spotkałamale moze wezmę sobie swoje zdjęcie i coś wymyslę![]()
![]()
Jeśli podoba Ci się forum i chciałbyś nas wesprzeć, po prostu kup nam kawę.
W ramach podziękowania zmienimy Twoje konto na wolne od reklam.