Masy plastyczne do stylu angielskiego oraz wykrawaczki

Status
Ten wątek został zamknięty.

ania-magda

Member
Gru 30, 2009
347
0
0
Jeszcze jest jakiś sklep na Mokronoskiej 2 o naziwe CDN, który kiedyś znalazłam w internecie. Niestety, nie byłam tam i nie wiem, jaki mają asortyment. Możliwe, że w stałej sprzedaży są lukry plastyczne oraz barwniki, czyli najbardziej potrzebne artykuły do stylu angielskiego, które szybko się zużywają (to jest zaopatrzenie cukierni i lodziarni, ten sklep). A poza tym chyba nic więcej nie ma, na razie w Polsce baza sklepów z takimi artykułami jest uboga
icon_rolleyes.gif
Ale na pocieszenie jesteśmy jednymi z pierwszych, jeśli tak to można nazwać, którzy wprowadzają do Polski styl angielski
icon_mrgreen.gif

Fajne, że jest nas więcej z Wrocławia - chyba są już 3 osoby łącznie
icon_smile.gif

iza-gr

Member
Sie 26, 2009
213
0
0
Taaak, sprawdziłam sobie gdzie jest najbliższy Tkmaxx... w Katowicach...napewno pojade zwłaszcza, że koło Krakowa mieszkam
cry_1.gif
została mi wyobraźnia

chachu

Member
Paź 24, 2008
772
0
0
kazeno @ 4 Sep 2010 napisał:
index.php?act=findpost&pid=1021609ania-magda a znasz moze we Wrocku wiecej takich fajnych sklepow?? bo ja sie przyznam ze kupuje wszystko z neta i tutaj nigdzie nie bylam (znalazlam tylko gdzie jakas hurtownie to wysylalam meza po czarny barwnik ale nie mieli tylko na zamowienie a mi byl potrzebny na juz..)

chachu a ja myslalam ze u was nie jest zle z takimi sklepami??

P.S przypomnialam sobie to zdjecia sklepu w Helsinkach (chyba) co ktoras z was pokazywala.. booosko tam bylo ehh..
Chyba żartujesz, tu nawet nie ma gdzie opakowań na torty kupić. Bo ja na wsi mieszkam
icon_mrgreen.gif
, zamawiam z Anglii .

Iza-gr w Katowicach powiadasz??? Mój braciszek mieszka akurat w Kat. oj chyba muszę się uśmiechnąć. Akurat w poniedziałek ma urodziny więc przy okazji złoże życzenia i zamówienie
icon_mrgreen.gif
Ależ ja jestem!!

sabinal

Member
Lip 6, 2007
730
0
0
Witam wrocławianki.
wink.gif
W którymś linku, ale nie pamiętam w którym wątku ktoś pisał, że w Hali Targowej widział barwniki Wiltona.Myślę, że chodzi o Halę na Nowym Targu, ale jeszcze tam nie byłam.Może któraś z Was ma blisko i sprawdzi.

ania-magda

Member
Gru 30, 2009
347
0
0
Pisałam o barwnikach w Hali Targowej (to ta niedaleko Galerii Dominikańskiej), ale nie są z Wiltona - można znaleźć albo w płynie niemieckiej firmy Wusitta (nie polecam, masa się rozpływa; kolorów mają tylko pięć - żółty, niebieski, czerwony, zielony i brązowy) albo w paście Dr O'etkera. Na większości stoisk są te w płynie, w paście widziałam chyba tylko na dwóch. Poza tym w miarę tanio można kupić wanilię, jakby ktoś potrzebował - jedna laska po 5zł. A barwniki Wilton mogą być w CDN-ie, ale tego nie gwarantuję.

kazeno

Member
Cze 15, 2009
400
0
0
no to ja wlsnie mowilam o tym CDN co meza wyslalam.. ale wlasnie tam akurat tak na zamowienie maja wiekszosc rzeczy i raz na 2 tyg zamawiaja chyba jakos tak..

czyli ubogo..

chachu a to nie wiedzialam.. no to porazka..

no ja teraz zamowilam i mi w pt doszly z Wiltona barwniki bo mialam wlasnie te w plynie z Wuista i trzeba bylo kombinowac z dodawaniem cukru pudru jak sie dalo barwnika i takie tam..
a na Hale daleko nie mam ale jakos nigdy mi nie po drodze bylo wstepowac (mieszkam niedaleko Inzynierskiej- boczna od Grabiszynskiej - a studiuje na Medycznej na Grunwaldzie wiec prawie mam po drodze jak jade na uczelnie ale zawsze czasu brak zeby wstapic i szczerze to nawet nie wiem co tam sprzedaja na tej hali hehe) teraz we wrzesniu mam wolne a mlody juz chodzi do zlobka na Wronskiego wiec tez mam po drodze jak po niego bede jechala to pewnego dnia sie wybiore wczesniej i moze zajrze :D no i do Renomy koniecznie skoro tam taki fajny sklepik :D (chyba nie bylam w Renomie odkad ja odremontowali hehehe..)

balbina1204

Member
Cze 17, 2010
77
0
0
Chachu, w centrum Dublina jest swietny sklep z barwnikami , wykrawaczkami i innymi cudenkami do wyrobu takich cudnych tortow jak Twoje i innych dziewczyn. Wiec jak zawitasz do Dublina, to z mila checia Cie zaprowadze.
icon_wink.gif
wink.gif

sabinal

Member
Lip 6, 2007
730
0
0
Wusitta- Wiltona, dobrze namieszałam. Jak to mówią wiem, że dzwonią ale nie wiem w którym kościele.
rofl.gif

chachu

Member
Paź 24, 2008
772
0
0
balbina1204 @ 4 Sep 2010 napisał:
index.php?act=findpost&pid=1021790Chachu, w centrum Dublina jest swietny sklep z barwnikami , wykrawaczkami i innymi cudenkami do wyrobu takich cudnych tortow jak Twoje i innych dziewczyn. Wiec jak zawitasz do Dublina, to z mila checia Cie zaprowadze.
icon_wink.gif
wink.gif
Właśnie poinformowałam mojego męża i powiedział że to fajnie i -umów się to pojedziemy
icon_mrgreen.gif
-
A napiszesz gdzie to jest dokładnie?
Ale fajnie!!
anbetung.gif

iza-gr

Member
Sie 26, 2009
213
0
0
balbina1204, nawet nie wiesz jak bym chciała pojechać, Irlandia marzy mi się od zawsze, ale mój ślubny mąż nie chce o tym słyszeć
icon_sad.gif

hokusik

Member
Maj 29, 2009
122
0
0
Kobiety, mężczyźni, Torcjanie! Pomóżcie proszę potrzebuję rady jaki barwnik kupić żeby wychodził cielisty kolor!

hokusik

Member
Maj 29, 2009
122
0
0
Spes dzięi tylko zapomniałam dodać że chodzi mi o barwnik w proszku
icon_sad.gif
bo łatwiej mi nim malować. A i przy okazji jak robicie patchworki to jakim narzędziem wycinacie? Właśnie robię zamówienie u Krzycha na allegro i sie zastanawiam czy zwykły nóż wystarczy?

chachu

Member
Paź 24, 2008
772
0
0
Status
Ten wątek został zamknięty.

Automat do kawy

Jeśli podoba Ci się forum i chciałbyś nas wesprzeć, po prostu kup nam kawę.

W ramach podziękowania zmienimy Twoje konto na wolne od reklam.

:coffee:

Do ekspresu do kawy