illy @ 25 Jan 2011 napisał:index.php?act=findpost&pid=1080769Czy mozecie mi powiedziec gdzie kupie to CMC, szukalam na allegro, ale nic nie znalazlo, ma to jakas inna nazwe jeszcze??ja kupiłam na allegro to jako klej http://allegro.pl/klej-spozywczy-bialy-20-...04.html#gallery
i zdziwiłam się, że jest w proszku i trzeba go rozrabiać, ale w gruncie rzeczy jest lepiej bo wystarcza na dłużej i jest bardziej wydajny a jest to guma cmc (tak jest na nim napisane) ale jeszcze nie ryzykowałam i nie dodawałam do masy.
sabinal @ 25 Jan 2011 napisał:index.php?act=findpost&pid=1080842Iza-gr ale tu wcale nie chodzi o obrażanie się. Myślę, że możemy się tu wymieniać doświadczeniami i ja pisałam to wszystko żeby raczej zachęcić cię do ponownego spróbowania kremu LeNinki bo on bardzo smakuje wszystkim którzy jedli u mnie z nim torty.
sabinal, Ty choćbyś mnie walnęła młotkiem w głowę, to i tak nic mnie nie jest w stanie do Ciebie zniechęcić![]()
sabinal @ 25 Jan 2011 napisał:index.php?act=findpost&pid=1080861Mam zapalenie płuc. Biorę dwa antybiotyki i czuję się tak,że żyć się odechciewa. Twoje słowa są dla mojej schorowanej duszy jak eliksir. Dzięki.
mnie też coś pobiera ale od piątku ferie wiec muszę przetrzymać, ciepłe piwko i do łóżka, a ja do pracy![]()
![]()
illy @ 25 Jan 2011 napisał:index.php?act=findpost&pid=1080769Czy mozecie mi powiedziec gdzie kupie to CMC, szukalam na allegro, ale nic nie znalazlo, ma to jakas inna nazwe jeszcze??sabinal @ 25 Jan 2011 napisał:index.php?act=findpost&pid=1080828Proszę bardzo link do CMC:
CMCja kupiłam własnie te w tortowni (te za 30 zł)
martyna22a @ 25 Jan 2011 napisał:index.php?act=findpost&pid=1080981Chachu fajowo to pokozalas, cholera nie mam tej kulki
A masz taki stojak na komórkę jak kiedyś pokazałam?
A moze masz korek do butelki (do karafki, do wina) zakończony kulką? A może masz blisko sklep z art. budowlanym?
Widzisz, możliwości masz parę![]()
Moja najlepsza kulka, to ta od stojaka na komórkęWyrzuciłam brzuch i łapki (zostawiłam głowę i przeciwległy koniec
i już mam profesjonalny przyrzą![]()
![]()
alipek @ 24 Jan 2011 napisał:index.php?act=findpost&pid=1080674dziewczyny bratowa podesłała mi taki link. Fajne rzeczy i instrukcje. myślę że warto zajrzeć [...]aaa normalnie cudny patent łyzkowy![]()
Cinka @ 25 Jan 2011 napisał:index.php?act=findpost&pid=1081008Co do tego Leninkowego kremu i przestrzegania... nie chodzi tu o to by kogoś obrażać czy się obrażać czy co - chodzi o to by podawane informacje nie mijały się z prawdą i nie wprowadzały w błąd.
Bo jeśli ktoś pisze że mu się masa cukrowa rozpuściła bo za mało masła na krem Leninki dał, to mnie się wydaje że po prostu źle wyciągnął wnioski bo krem Leninki nawet bez krzty masła niczego nam na tortach nie rozpuszczał, nawet mi jak dałam więcej śmietany niż w przepisie, więc jeśli coś komuś się rozpuściło to juz szybciej może to masło było winne, bo było zbyt miękkie i ciepłe? że zdołało wsiąknąć w masę cukrową i ją rozpuścić? Bo napewno nie był to Leninkowy krem.To może skończmy już ten temat, przyjmijmy, ze biorę winę na siebie.ale w smaku bardzo dobry![]()
chachu, Ty to masz pomysły![]()
Jeśli podoba Ci się forum i chciałbyś nas wesprzeć, po prostu kup nam kawę.
W ramach podziękowania zmienimy Twoje konto na wolne od reklam.