rastagatka @ 2 Oct 2010 napisał:index.php?act=findpost&pid=1031964H-elen, oczywiście wybrałam, już rok temu, ale na razie czekam.... Bo z tatuażem to jest tak, że jak się zrobi jeden to ma się coraz większy apetyt na kolejne![]()
rastagatka @ 2 Oct 2010 napisał:index.php?act=findpost&pid=1031964H-elen, oczywiście wybrałam, już rok temu, ale na razie czekam.... Bo z tatuażem to jest tak, że jak się zrobi jeden to ma się coraz większy apetyt na kolejne
Popieram w miare jedzenia apetyt rośnieMoże jednak się skusisz pokazać nam swój tatuaż to może i ja bym pokazał![]()
![]()
![]()
![]()
sohers @ 7 Oct 2010 napisał:index.php?act=findpost&pid=1034204Popieram w miare jedzenia apetyt rośnieMoże jednak się skusisz pokazać nam swój tatuaż to może i ja bym pokazał![]()
![]()
![]()
Intrygujesz w czwartkowy wieczór![]()
![]()
![]()
justa_81 @ 6 Oct 2010 napisał:index.php?act=findpost&pid=1033678Sabinal wątek przeczytany![]()
zrobiłam masę wg przepisu All i jest trochę za twarda i krucha, gdy włożę ją do mikrofali, to przez kilka minut jest miękka a potem znowu twardnieje, do małego kawałka dodałam rozpuszczoną plantę, ale to nic nie pomogło
wydaję mi się, że wgniotłam za dużo cukru pudru![]()
mam wyrzucić masę i zrobić nową?
nie pamiętam dokładnie jaki skład ma masa All ale jesli to jest klasyka czyli:cukier puder,żelatyna,woda,glukoza,
to ja bym na Twoim miejscu spróbowała rozpuscić jeszcze z łyzeczkę ,dwie nawet zelatyny.
Tylko w minimalnej ilosci wody -np.3 łyzki.tzn.zalać żelatynę trzema łyzkami zimnej wody a kiedy napęcznieje podgrzać(nie gotować!) i polac tym tą masę którą masz ,a następnie ugnieść raz jeszcze.
sohers @ 7 Oct 2010 napisał:index.php?act=findpost&pid=1034204Popieram w miare jedzenia apetyt rośnieMoże jednak się skusisz pokazać nam swój tatuaż to może i ja bym pokazał![]()
![]()
![]()
Sohers to może założymy oddzielny temat? Bo tutaj to raczej nie bardzoMoże inne Cinki też są ozdobione i się nam pokażą? Co ty na to?![]()
Pozdrawiam
rastagatka @ 8 Oct 2010 napisał:index.php?act=findpost&pid=1034379Sohers to może założymy oddzielny temat? Bo tutaj to raczej nie bardzoMoże inne Cinki też są ozdobione i się nam pokażą? Co ty na to?![]()
PozdrawiamTo może odwzoruj go na torcie i będzie ok.![]()
rastagatka @ 8 Oct 2010 napisał:index.php?act=findpost&pid=1034379Sohers to może założymy oddzielny temat? Bo tutaj to raczej nie bardzoMoże inne Cinki też są ozdobione i się nam pokażą? Co ty na to?![]()
PozdrawiamJestem ZA!!!
Jak dla mnie, baaardzo ciekawskiej w tym temacie, każda forma będzie dobra
...![]()
Może być na torcie, tak jak podpowiada Jo_annaale oddzielny wątek byłby tylko w tym temacie i baaardzo długi
, co wielu sprawiłoby dodatkową fraję![]()
![]()
PozdrawiamBardzo chętnie pooglądam ozdoby nie tylko na tortachto kto zakłada temacik i pierwszy wrzuca focie?![]()
![]()
Jeśli podoba Ci się forum i chciałbyś nas wesprzeć, po prostu kup nam kawę.
W ramach podziękowania zmienimy Twoje konto na wolne od reklam.