sabinal @ 26 Dec 2010 napisał:index.php?act=findpost&pid=1066822Ryjek, TKMaxx we Wrocławiu jest w Renomie. Wejście do sklepu na parterze, przydasie tortowo kuchenne na 1 piętrze.
DziekujePrzy najbliższej wizycie we Wrocku muszę się tam udać
Na razie poluje na okazje na ebay.de![]()
![]()
iza-gr @ 4 Jan 2011 napisał:index.php?act=findpost&pid=1070554Mam takie pytanie: nie wiecie może czy sprzedawca na Allegro o loginie krzych.lublin zakończył już swoją działalność? Planowałam coś kupić a tu go nie ma...Wiem, że ostatnio był chory. A może ma to związek z 23% Vat-em?... Np. firma prostozformy (też sprzedająca na Allegro) nie ma na razie nic wystawionego a ofertę mają bardzo bogatą. Poczekaj parę dni i powinno wyjaśnić się.
h-elen @ 5 Jan 2011 napisał:index.php?act=findpost&pid=1071278ja mam skalpel. Sa ostre i nie rdzewieją.A ten skalpel to dostałaś od chirurga czy można go gdzieś kupic?
sionia @ 6 Jan 2011 napisał:index.php?act=findpost&pid=1071361A ten skalpel to dostałaś od chirurga czy można go gdzieś kupic?Przepraszam, nie H-elen ale Sioniu ja także używam skalpela. Rękojeść jest stała wymieniam tylko ostrza( są różne rozmiary). Poszłam do "swojej" dentystki zapytałam czy może mi taki sprzedać i mam. Zapłaciłam coś ok. 12-15 zł za komplet. Ale jeżeli w twoim mieście jest sklep medyczny z akcesoriami to bez trudu tam kupisz wszystko. tak się zastanawiałam bo mają tam różne narzędzia kulkowe![]()
![]()
Jeśli podoba Ci się forum i chciałbyś nas wesprzeć, po prostu kup nam kawę.
W ramach podziękowania zmienimy Twoje konto na wolne od reklam.