Masy plastyczne do stylu angielskiego oraz wykrawaczki

Status
Ten wątek został zamknięty.

sabinal

Member
Lip 6, 2007
730
0
0
Ryjek, TKMaxx we Wrocławiu jest w Renomie. Wejście do sklepu na parterze, przydasie tortowo kuchenne na 1 piętrze.
wink.gif

iza-gr

Member
Sie 26, 2009
213
0
0
Mam takie pytanie: nie wiecie może czy sprzedawca na Allegro o loginie krzych.lublin zakończył już swoją działalność? Planowałam coś kupić a tu go nie ma...

h-elen

Well-known member
Lut 16, 2008
8,770
1,576
113
iza-gr @ 4 Jan 2011 napisał:
index.php?act=findpost&pid=1070554Mam takie pytanie: nie wiecie może czy sprzedawca na Allegro o loginie krzych.lublin zakończył już swoją działalność? Planowałam coś kupić a tu go nie ma...
Wiem, że ostatnio był chory. A może ma to związek z 23% Vat-em?... Np. firma prostozformy (też sprzedająca na Allegro) nie ma na razie nic wystawionego a ofertę mają bardzo bogatą. Poczekaj parę dni i powinno wyjaśnić się.

rastagatka

Member
Paź 6, 2009
363
0
0
Sioniu jak najbardziej można takie nożyki wykorzystać, ale zgadzam się z Chachu, że nie wszystkie. Ja do wycinania ozdób używam takich nożyków i wystarczają, tylko jest jeden minus: rdzewieją i trzeba wymieniać na nowe. Obawiam się, że z tymi z Biedronki będzie tak samo, więc może wystarczy taki zestaw jak pokazałam?

chachu

Member
Paź 24, 2008
772
0
0
Rastagatko-- mam takie same
icon_mrgreen.gif
ale mnie nie rdzewieją, za to zardzewiał, zrobił się jakiś taki dziwny tek oryginalny co to jeden a mało nie kosztował.

A tak na marginesie to potrzebuję aby mnie ktoś walnął. Potrzebuję termometr do gotowania cukru i znalazłam go i przy okazji zamówiłam jeszcze kilka innych pierdułek (niby potrzebne niby nie) trochę się tego nazbierało no ale jak juz zamawiać to... i właśnie siedzę i myslę czy kliknąć czy z czegoś zrezygnować ?? Boże jaka ja głupia jestem.!!
Co robić , co robić?? Kto trzeżwo myśli?? Niech mnie walnie!!!

Ostatnią edycję dokonał moderator:

h-elen

Well-known member
Lut 16, 2008
8,770
1,576
113
Ja powinnam być ostatnią do przywoływania Cię do porządku ... właśnie przed chwilą kupiłam.. hmm, coś, co nie koniecznie często będzie używane ale jest mi potrzebne...
dump.gif
ale moje jest za 25 zł...

Chachu, jeżeli tylko na zasadzie, że za jednym zamachem, bo koszt przesyłki zaoszczędzisz, to chyba zrób korektę... Termometr potrzebny i co jeszcze ? A co do reszty, nie ucieknie, przyjdzie czas, że bedziesz bardzo potrzebowała to zamówisz. Po co ma zalegać w szufladzie...
icon_smile.gif
wystarczy?

chachu

Member
Paź 24, 2008
772
0
0
yyyyyyy no w głebi duszy liczyłam na inną odpowiedz ale cóż, ciebie, głosie rozsądku posłucham. Jutro jeszcze sprawdzę w jeszcze jednym sklepie i jak bedzie to nie zamawiam. Bo to przez mojego chłopa on mi zawsze mówi a zamów sobie i co?? A ja taka rozsadna się staram być
icon_mrgreen.gif

Oczywiście baba jestem więc - a co sobie zamówiłaś?

Jo_anna1

Member
Lip 9, 2009
3,219
0
0
sionia @ 6 Jan 2011 napisał:
index.php?act=findpost&pid=1071361A ten skalpel to dostałaś od chirurga czy można go gdzieś kupic?
Przepraszam, nie H-elen ale Sioniu ja także używam skalpela. Rękojeść jest stała wymieniam tylko ostrza( są różne rozmiary). Poszłam do "swojej" dentystki zapytałam czy może mi taki sprzedać i mam. Zapłaciłam coś ok. 12-15 zł za komplet. Ale jeżeli w twoim mieście jest sklep medyczny z akcesoriami to bez trudu tam kupisz wszystko. tak się zastanawiałam bo mają tam różne narzędzia kulkowe
gruebel_2.gif
icon_mrgreen.gif

Status
Ten wątek został zamknięty.

Automat do kawy

Jeśli podoba Ci się forum i chciałbyś nas wesprzeć, po prostu kup nam kawę.

W ramach podziękowania zmienimy Twoje konto na wolne od reklam.

:coffee:

Do ekspresu do kawy