martyna22a @ 2 Feb 2011 napisał:index.php?act=findpost&pid=1085331jaedit:masz link do tego jablka z motylem????ciekawa żem jakie jabłko, jaki motyl ???
chachu @ 2 Feb 2011 napisał:index.php?act=findpost&pid=1085504Droga H-elen , pomimo że mnie po dupci chciałaś bić![]()
Mąż mi powiedział że mi ukradnie córeNo tak, teraz to H-elen pomyśli że ja z marginesu społecznego jestem![]()
Po dupci, to w słusznej sprawie![]()
Co do carwingu, też trochę się tym bawiłam. Nie byłam w temacie i nie wiedziałam jaki motyl...
Bożeszjak nic wszyskie będziemy przesłuchiwane... porwania dzieci... W Polsce chce ukraść? od jutra nie wypuszczam z domu wnusi![]()
![]()
h-elen @ 2 Feb 2011 napisał:index.php?act=findpost&pid=1085548Po dupci, to w słusznej sprawie![]()
Co do carwingu, też trochę się tym bawiłam. Nie byłam w temacie i nie wiedziałam jaki motyl...
W Polsce chce ukraść? od jutra nie wypuszczam z domu wnusi
Jak słodki cukierecek z lockami to nie wypuszczajJakies dwa lata temu na promie z Anglii do Francji, przygladałam się takiej slicznej dziewczynce a mój maz zaczął żartować że jak mi sie tak podoba to mi ja ukradnie
A mnie bardzo zaintrygowało bo to dziecie raz do jednego rodzica mówiło po Angielsku a do drugiego znowu po Francusku
Widocznie było to mieszane małżeństwo i jakoś tak dziwnie było słuchać tego dzieciaka.Stąd to ukradanie dziewczynek
Aaa i drugi raz tak się poczułam jak mój młodszy syn patrzył na dynie (miał ze dwa latka) i pyta -cio to jest?- no dynia, a on niee to pumpkin. Trochę mnie to przeraziło że on zamiast poPolsku to po Angielsku . No ale teraz już kuma że po Pol. tak a po Ang. tak.![]()
Kazeno-- chłopak jest bezpieczny. Na emigracji zdecydowanie człowiek wariuje.
martyna22a @ 3 Feb 2011 napisał:index.php?act=findpost&pid=1085673dzieki bdziewczyny
justa duzo tego jest na youtube , ja przeszlam jednodniowy kurs ale zanim sie na niego zdecydowalam robilam juz sama uczac sie z filmikow wlasnie, teraz te moje pierwsze prace mnie smieszaMartyno,pięęękne!!!
Może załóż nowy wątek. Zapewne jest wiele CinCinek/ów, których ten temat zainteresuje![]()
martyna22a @ 3 Feb 2011 napisał:index.php?act=findpost&pid=1085655wiem ze nie na temat i moge dostac po uszach ale zaryzykuje i wstawie cos z moich prac z carvingiem skoro tu o tym mowa![]()
Chachu na wesela razem z tortami mozesz robicoto moja kompozycja do dekoracji slodkich stolow![]()
ale śliczności)) pozazdrościć tylko umiejętności. ja tez kiedyś sie zastanawiałam, ale niestety artystycznych zdolności nie odziedziczyłam i umiem tylko ładnie zygzakiem rzodkiewke przekroić na pół;(
chachu @ 3 Feb 2011 napisał:index.php?act=findpost&pid=1085688Martno-- ale odjazd!!! To jest niesamowilte, chyba se melona kupietylko że on biedny dwóch tyg. nie wytrzyma a muszki owocówki będą miały raj. Za dużo pytań mam , trzeba nowy wątek.![]()
Justa-- a którego obstawiasz? młodszego czy starszego?? Dwa różne charaktery. Starszy niestety będzie raczej po mamusi, marudny i ckliwy ale za to baaardzo zdolny. Młodszy to wariat, obrażalski, drzwiami tarzaska (a to już nie wiem po kim)![]()
![]()
Noo jak chłop chory to już koniec świata. Mój zawsze twierdzi że baaardzo potrzebuje okład z młodych piersi. Teraz to już krótko ucinam że musi sobie takowych poszukać bo te już przeterminowane.Bo wiecie dziewczyny jak to jest
CO MA MIEDZY PIERSIAMI 20 LATKA?-------KRZYŻYK
A CZTRDZIESTOLATKA?-----PĘPEK!
Jeśli podoba Ci się forum i chciałbyś nas wesprzeć, po prostu kup nam kawę.
W ramach podziękowania zmienimy Twoje konto na wolne od reklam.