index.php?act=findpost&pid=637165Zalezy komu, mnie np nie bardzo, wolę na świeżych drożdżach, świeżo wyrośnięte 
	
	
	
		
		
		
			
		
		
	
	
 Ale może na kamieniu inaczej oddaje smak po upieczeniu, nie wiem.
Ale na pewno spróbuje twojego ciasta na pizzę, dzięki 
	
	
	
		
		
		
		
	
	
  
	
	
	
		
		
		
		
	
	
	
	
		
		
			Czesc,
pizza pieczona na kamieniu to sposob jaki jest uzywany od dawno we wloskich (dobrych) pizzeryjach. W tym jednak przypadku te kamienie lub kamien (ja kupilam swoj w ebay) kladzie sie na ruszt od piekarnika i nagrzewa . Potem w domu pachnie jak w pizzeryi. A propos ciasta, ja swoje czesto takze zamrazam, ale dzisiaj robie wlasnie z takiego co to lezy w lodowce od sierody. Zycze wszystkim milego dnia.Ewa