ewalukas @ 11 Aug 2008 napisał:index.php?act=findpost&pid=737400na wino wszystko poszło![]()
![]()
![]()
![]()
Ja planuje znowu upiec jak rodziców zaprosze na obiad. Tylko kurcze w najbliższych dniach nie pasuje![]()
Ilona @ 12 Aug 2008 napisał:index.php?act=findpost&pid=737495Ja planuje znowu upiec jak rodziców zaprosze na obiad. Tylko kurcze w najbliższych dniach nie pasuje
No i jak mowilam. Rodzice przychodza dzisiaj na obiad.
W planie z kukurydza, groszkiem, czerwona fasolka, ogorkiem z octu i pol pizzy bedzie z tunczykiem a pol z salami. Oczywiscie ser na gore.
Zrobilam dodatkowo sos czosnkowy.
Acha ciasto zagniotlam wczoraj kolo 23ciejwstawilam do lodwki. Baaaardzo wyroslo (dobrze,ze workiem foliowym nakrylam, bo by mi ucieklo na polki
Teraz wyciagnelam (jest prawie 12sta) a po 13stej wstawie do piekarnika.![]()
3mac kciuki prosze zebym nie przypalia![]()
Ilona @ 14 Sep 2008 napisał:index.php?act=findpost&pid=750390No i jak mowilam. Rodzice przychodza dzisiaj na obiad.
W planie z kukurydza, groszkiem, czerwona fasolka, ogorkiem z octu i pol pizzy bedzie z tunczykiem a pol z salami. Oczywiscie ser na gore.
Zrobilam dodatkowo sos czosnkowy.
Acha ciasto zagniotlam wczoraj kolo 23ciejwstawilam do lodwki. Baaaardzo wyroslo (dobrze,ze workiem foliowym nakrylam, bo by mi ucieklo na polki
Teraz wyciagnelam (jest prawie 12sta) a po 13stej wstawie do piekarnika.![]()
3mac kciuki prosze zebym nie przypalia
ilona i jak ? wszystko poszlo gladko?
moni20 @ 15 Sep 2008 napisał:index.php?act=findpost&pid=750692Widze, ze na twojej pizzy jest groszek. Nigdy tak nie probowalam ... warto go wrzucic na pizze??Zawsze wrzucałam i nikt nie narzekałwięc polecam![]()
![]()
ewalukas @ 15 Sep 2008 napisał:index.php?act=findpost&pid=750699mhm....zjadłabym takiej![]()
Moja mama już się na następną wprasza![]()
Uprzedzę wczesniej to może zdążysz dojechać![]()
Jeśli podoba Ci się forum i chciałbyś nas wesprzeć, po prostu kup nam kawę.
W ramach podziękowania zmienimy Twoje konto na wolne od reklam.