Moniak @ 14 Jun 2011 napisał:index.php?act=findpost&pid=1139952Nooo, tak kusicie! chyba zrobię kilka słoiczków z 2 kg![]()
Ale pasteryzować mi się nie chce... leniwa jestem...mi też się nie chciało, ale wszystkie zmieścily mi sie do jednego gara i zapasteryzowałam
tylko
wlaśnie się zorientowałam
nie dalam cytryny![]()
![]()
![]()
co teraz? tak zostawić czy poodkręcać i dodać cytrynę ?
yrsa @ 14 Jun 2011 napisał:index.php?act=findpost&pid=1139891Bea, pasteryzowałaś?Ilona @ 14 Jun 2011 napisał:
.agatka. @ 12 Jun 2011 napisał:
Kręciołek @ 24 Jun 2011 napisał:index.php?act=findpost&pid=1143969i tym mnie przekonałaś
Otworzyłam jeden słoik - do lodów właśnie.
Ten mus jest genialny!![]()
Wielkie dzięki Agatka za przepis![]()
szczerze mówiąc otwierałam z duszą na ramieniu, bo bardzo mi się rozwarstwił (a może to normalne?)
ale okazało się, że jest super!![]()
.agatka. @ 26 Jun 2012 napisał:index.php?act=findpost&pid=1307848Ja w tym roku niestety nie zrobię, ceny truskawek takie, że lepiej kupić paczkę mrożonych.Agatko,
w sobotę schodząc z Radostowej i Wymyślonej udało mi się kupić w Krajnie truskawki po 10 zł za łubianke (pełne, więc waga ponad 2kg).
Jeśli podoba Ci się forum i chciałbyś nas wesprzeć, po prostu kup nam kawę.
W ramach podziękowania zmienimy Twoje konto na wolne od reklam.