Norweski orzechowiec

Buka

Well-known member
Wrz 19, 2004
30,787
4,846
113
Samo zdjęcie to mało, mów o wrażeniach smakowych.
icon_smile.gif

 

Vidarka

Member
Kwi 4, 2007
6,637
0
0
Ta beza migdalowa troche rosnie a potem sie lekko zapada na srodku.
A, i nie trzeba nic wylepiac,tylko delikatnie wylozyc na blache i lekko wyrownac.
Powodzenia.
 
Ostatnią edycję dokonał moderator:

mysz

Member
Cze 11, 2006
19,624
0
0
i nie wiem jeszcze.
biszkopt mi nie wyrósł. powinien? tortownica 26 cm bo mniejszej nie mam.
w masie oczywiście grudki od masła, chyba dałam za zimne, pozbyłam się ich żyrafą i zrobiło się rzadsze więc włożyłam do lodówki na godzinę.
teraz czekam. ale czuję że coś nie tak zrobiłam
 
 

Automat do kawy

Jeśli podoba Ci się forum i chciałbyś nas wesprzeć, po prostu kup nam kawę.

W ramach podziękowania zmienimy Twoje konto na wolne od reklam.

:coffee:

Do ekspresu do kawy