Pusia_ @ 8 Mar 2011 napisał:index.php?act=findpost&pid=1102042Hej Vidarko!
Jakiego masla uzywasz do tego ciasta?
Pozdrowionka z Bergen!)
O rany-nie zauwazylam wpisu-uzywam ekte smor,ten http://www.google.no/imgres?imgurl=http://...ved=0CEAQ9QEwBw
lambethka @ 8 Mar 2011 napisał:index.php?act=findpost&pid=1102054pysznie to ciacho wyglada i na pewno je wyprobuje. Masa na wierzchu wyglada na budyniowa z konsystencji. Zgadza sie?
no prawie.
Vidarka @ 3 Apr 2011 napisał:index.php?act=findpost&pid=1114883Ja nie wiem co to lurpak jest![]()
A z wloskimi tez b.dobry bedzie.
W/g mnie migdaly bardzo pasuja do tego kremu(ale rowniez orzechy wloskie czy laskowe)
Z wloskimi znam natomiast wersje z mandarynkami(puszkowymi) i bita smietanaoraz cudna wersje z warstwa ze smazonych suszonych sliwek kalifornijskich i bitej smietany![]()
Łoj, no to dawaj te inne wersje!!!
A lurpak to jest duńskie masło. Myślałam, że u Was też jest.
Jeśli podoba Ci się forum i chciałbyś nas wesprzeć, po prostu kup nam kawę.
W ramach podziękowania zmienimy Twoje konto na wolne od reklam.