Margot @ 13 Oct 2008 napisał:index.php?act=findpost&pid=762413nie teraz to ja naprawdę idę spać,nie mogę tego czytać![]()
![]()
bidulku![]()
![]()
Bea, na prawde bardzo sie ciesze![]()
Ja jajek dalam 3, bo tez mialam wielkie, ale ilosci mleka nie zmienialam.
Caritka @ 13 Oct 2008 napisał:index.php?act=findpost&pid=762420No tak...- tez bym chyba tak zrobila![]()
Fajnie, ze Ci wyszly
tez sie cieszea fotka jutro![]()
![]()
Maraa @ 13 Oct 2008 napisał:index.php?act=findpost&pid=762421Ja właśnie zgromadziłam wszystkie potrzebne produkty i jutro też je upiekęPo nocy do sklepu chodziłam po te skórki cytryny![]()
![]()
![]()
Ja cieee... Maraa.... - niemozliwe![]()
![]()
Oby tylko bylo warto sie tak poswiecac![]()
Bea, super! Czekam na zdjecia![]()
Maraa- tez nie zapomnij pstryknac![]()
Bea73 @ 13 Oct 2008 napisał:index.php?act=findpost&pid=762289dziekuje Margot! beznadziejna jestem, nie pomyslalam by kliknac na oryginal...
Margot @ 13 Oct 2008 napisał:index.php?act=findpost&pid=762290proszę mi tu takich głupot nie wypisywać![]()
Bea ,czasami tak jest ,że czegoś oczywistego nie widzimyBea, proszę się słuchać Margot!
A o nie widzeniu oczywistości to ja mogę długo (w końcu potrzeba konsultacji nie wzięła się z powietrza)![]()
Margot @ 13 Oct 2008 napisał:index.php?act=findpost&pid=762375Caritka ,nowe szaleństwo wyprodukowałaś ,widzę że tu będziemy ,,pierniczyć" po bawarskuLiczba "zainfekowanych" wzrasta![]()
ewena @ 14 Oct 2008 napisał:index.php?act=findpost&pid=762543Ja z tych, co nie lubią pierników, ale tak je zachwalacie i tak pięknie Twoje wyglądają Caritko, że chyba się skuszę
to sa tacy?![]()
![]()
pieczcie, bo byyycha sa!![]()
ewena @ 14 Oct 2008 napisał:index.php?act=findpost&pid=762543Ja z tych, co nie lubią pierników, ale tak je zachwalacie i tak pięknie Twoje wyglądają Caritko, że chyba się skuszę
Eweno, nie bede sie powtarzac, bo ile mozna mowic jedno i to samo![]()
![]()
Tutaj pisalam moja opinie zaraz po upieczeniu tych piernikow, a wiec na swiezo![]()
https://www.cincin.cc/index.php?s=&show...st&p=762199
Mam nadzieje, ze jak sie skusisz, to "podejdzie" Ci smak![]()
Kiiri @ 14 Oct 2008 napisał:index.php?act=findpost&pid=762744Pieeeekne..... a u mnie nie ma przypraw do piernikow ;( musze poczekac do swiat az w Polsce zawitam![]()
Jeśli podoba Ci się forum i chciałbyś nas wesprzeć, po prostu kup nam kawę.
W ramach podziękowania zmienimy Twoje konto na wolne od reklam.