A ja myślałam, że tylko mnie się takie zrobiły.
Turkusowe zrobiły mi się w zeszłym roku. Też nie wiem dlaczego. Zostały zjedzone mimo tego kolorowego czosnku. Został jeden słoik i właśnie go obejrzałam i ... czosnek zrobił się biały.
powinna pokrywacNo i wszystko jasne
Ale nic straconego sezon ogórkowy trwa
Dzieki ela za odpowiedź
zrobiłam - są pyszne, tylko jedna uwaga - ja kupując ogórki na rynku kupiłam tez świeży, tegoroczny czosnek, strasznie mocno aromatyczny i ogórki są takie czosnkowe ale u mnie w domu nikogo to nie przeraża bo wszyscy lubią czosnek ............ tak więc myślę, że jak ktoś kupi taki baaaaaaaardzo aromatyczny czosnek (polski nie chiński z marketu) to spokojnie można dać główkę mniejja też robiłam ze świeżego i dałam tyle co w przepisie i wyszło ok.
Ta strona internetowa uzywa plikow cookies (tzw. ciasteczka) w celach funktionalnych. Przez dalsze uzytkowanie strony akceptujesz pliki cookies.
Informacje do plikow cookies i mozliwowsci ich wylaczenia