A ja myślałam, że tylko mnie się takie zrobiły.![]()
Turkusowe zrobiły mi się w zeszłym roku. Też nie wiem dlaczego. Zostały zjedzone mimo tego kolorowego czosnku. Został jeden słoik i właśnie go obejrzałam i ... czosnek zrobił się biały.![]()
powinna pokrywacNo i wszystko jasne![]()
Ale nic straconego sezon ogórkowy trwa![]()
Dzieki ela za odpowiedź
zrobiłam - są pyszne, tylko jedna uwaga - ja kupując ogórki na rynku kupiłam tez świeży, tegoroczny czosnek, strasznie mocno aromatyczny i ogórki są takie czosnkoweale u mnie w domu nikogo to nie przeraża bo wszyscy lubią czosnek ............ tak więc myślę, że jak ktoś kupi taki baaaaaaaardzo aromatyczny czosnek (polski nie chiński z marketu) to spokojnie można dać główkę mniej
ja też robiłam ze świeżego i dałam tyle co w przepisie i wyszło ok.
Jeśli podoba Ci się forum i chciałbyś nas wesprzeć, po prostu kup nam kawę.
W ramach podziękowania zmienimy Twoje konto na wolne od reklam.