Cinka @ 10 Jul 2007 napisał:index.php?act=findpost&pid=536686Moja dzisiejsza kolacja
Tak mi smaka zrobiłaś, że chyba to bedzie moje dzisiejsze sniadanie![]()
Cinka @ 10 Jul 2007 napisał:index.php?act=findpost&pid=536686Moja dzisiejsza kolacja![]()
Jedna połowa posmarowana serkiem homo waniliowym, druga wiśniami w żelu, złożony na pół.
Pokaż załącznik 14056
Pokaż załącznik 14057teraz to dostałam ślinotokuaż czuję jak ich zapach ulatnia się z mojego monitora, wyglądają przesmacznie![]()
![]()
imp_act @ 30 Aug 2007 napisał:index.php?act=findpost&pid=572580teraz to dostałam ślinotokuaż czuję jak ich zapach ulatnia się z mojego monitora, wyglądają przesmacznie![]()
U mnie też ślinotok i to totalny![]()
Cinka @ 11 Feb 2008 napisał:index.php?act=findpost&pid=660003Ojjj... najlepsza do smażenia omletu jest patelnia teflonowa i mały płomień - lepiej go dłużej potrzymać żeby się wooolniutko ścinał i rumienił niż szybko, z przypaleniem i odwracaniem ze zbyt mało ściętą masą![]()
Kapka oleju lub masła - i nie ma prawa nic przywierać!Ja go nie lubię na teflonowej patelni smażyć i jeszcze z dodatkiem tylko kapki oleju czy masła. I nie chodzi mi wcale o to czy będzie przywierało, czy nie, chodzi o smak. Może dlatego, że jako dziecko jadłam takie grzybki smażone po prostu na smalcu i ten smak mi właśnie najbardziej odpowiada. Smażę też czasem na oleju, jednak dobry smalec to jest to, co lubię najbardziej ( zresztą pączki też tylko smażone na smalcu uznaję, tak już mam)
A to mój omlet z jakiejś niedawnej kolacji, z nieodłącznym jak dla mnie domowym sokiem z leśnych malin
![]()
Jeśli podoba Ci się forum i chciałbyś nas wesprzeć, po prostu kup nam kawę.
W ramach podziękowania zmienimy Twoje konto na wolne od reklam.