katisw @ 6 Jul 2007 napisał:index.php?act=findpost&pid=534767![]()
te co teraz sprzedaja na allegro sa bardzo podobne do tych ze wschodu![]()
mysle ze te aluminiowe poprostu szybciej mozna "rozbojac" czyli rozgrzac a niz te zeliwne... no i raczej rzywotnosc tej patelni bedzie troche krotrza... patelnia mojej babci (zeliwna) nadal wyglada jak nowa a ma chyba z 30 lat jak nie wiecej
katisw no i właśnie w tym cały problem, żeby patelnia którą zakupię wyglądała po tych 30 latach jak patelnia Twojej Babci![]()
Zeliwo może i dłużej się nagrzewa ale też dłużej utrzymuje temperaturę no i im starsze tym lepsze![]()
ewakulas ja raczej wolę patelnię, przynajmniej mam motywację żeby szukać![]()
Dzięki dziewczyny za podpowiedzi, będę szukać dalej![]()
katek @ 11 Jul 2007 napisał:index.php?act=findpost&pid=537712A jak robiłaś masę?hmm chodzi o nadzienie?
Akulka @ 12 Jul 2007 napisał:index.php?act=findpost&pid=538409Na mój gust, to karmel z gotowanego mleka w puszce
bravo
wlasnie to jest toslodkie ze az zaslodkie... jezeli ktos chce sprobowac to do ciasta stanowczo mniej cokru trzeba dac
![]()
dzisiaj znowu zrobilammniaaaam czy to moze sie znodzic?? w takim tempie to w spodnie miescic sie nie bede![]()
![]()
Jeśli podoba Ci się forum i chciałbyś nas wesprzeć, po prostu kup nam kawę.
W ramach podziękowania zmienimy Twoje konto na wolne od reklam.