sylkag66 @ 17 Jul 2013 napisał:index.php?act=findpost&pid=1453138Pewnie mogę podesłać, tylko adres mi podaj na facebookua tak na marginesie to na facebooku nie mogę zapamiętać kto jest kim tu na cinie dopiero po tortach dochodzę
he he
JAM @ 18 Jul 2013 napisał:index.php?act=findpost&pid=1453385Szybki sposób to zrobić bordo wodę i bezpośrednio malować liście.Jam zarąbiście to pokazałaś![]()
Sierotka3m @ 20 Jul 2013 napisał:index.php?act=findpost&pid=1453760Tutaj jest wątek zbiorczy z tutkami figurek![]()
http://cakecentral.com/t/672099/free-figur...orials-hundredssuper sciąga
czarnowodzianka @ 20 Jul 2013 napisał:index.php?act=findpost&pid=1453766super sciągaWitajcie kochani jestem nowa napatrzylam sie na wasze prace i jestem pod wrazeniem WIELKIM WRAZENIEM !
Chcialabym robic takie piekne rzeczy z masy cukrowej musze przesledzic dokladnie caly watek![]()
Jak narazie witam sie z Wami cieplutko![]()
![]()
Kurde nawet nie wiem jak sie korzysta z forum ach powoli![]()
![]()
siwa @ 23 Jul 2013 napisał:index.php?act=findpost&pid=1454699Witajcie kochani jestem nowa napatrzylam sie na wasze prace i jestem pod wrazeniem WIELKIM WRAZENIEM !
Chcialabym robic takie piekne rzeczy z masy cukrowej musze przesledzic dokladnie caly watek![]()
Jak narazie witam sie z Wami cieplutko![]()
![]()
Kurde nawet nie wiem jak sie korzysta z forum ach powoli![]()
WitajJak już raz zajrzałaś to przepadłaś![]()
![]()
JAM @ 23 Jul 2013 napisał:index.php?act=findpost&pid=1454737Już przepadałsto jest Tortoidoza maniakalna
nieuleczalna i do tego dochodzą opętania![]()
DOKŁADNIE !
Witaj![]()
Jeśli podoba Ci się forum i chciałbyś nas wesprzeć, po prostu kup nam kawę.
W ramach podziękowania zmienimy Twoje konto na wolne od reklam.