Ilona @ 15 Feb 2007 napisał:index.php?act=findpost&pid=449768No co Ty - dawaj swoje - oczy naciesze chociaż widokiem
jak raz do roku zjesz pączka to naprawdę nie przytyjesz Ilonko![]()
Ilona @ 15 Feb 2007 napisał:index.php?act=findpost&pid=449799Cytat for you![]()
"Warszawski kongres pączkowy"
http://miasta.gazeta.pl/warszawa/1,34862,3919893.html
"Tymczasem paradoksalnie te, które wyglądały mniej efektownie, okazywały się dużo smaczniejsze. Bo ostatecznie okazało się, że to, co w pączkach lubimy najbardziej, to nostalgia za czasami, w których przygotowywano je w domu. Dlatego podobają się nam te lekko przypalone, bo utrzymanie w warunkach domowych właściwej temperatury wrzącego smalcu jest praktycznie niemożliwe. Zachwycamy się tymi nieforemnymi, na których znać indywidualne zmagania z harmonią naszych gospodyń."
P.S. nie żebym miała coś do Dziuniowych![]()
Ty to wiesz, jak człeka podnieść na duchu, dzięki, dzięki
sylwia18 @ 15 Feb 2007 napisał:index.php?act=findpost&pid=449848jak raz do roku zjesz pączka to naprawdę nie przytyjesz Ilonko
Ja się nie upieram, że "nie i już". No nie lubię i tyleTak jak mięso mi nie smakuje tak i pączki![]()
![]()
![]()
imamcia @ 15 Feb 2007 napisał:index.php?act=findpost&pid=449873Ty to wiesz, jak człeka podnieść na duchu, dzięki, dziękiPolecam się na przyszłość![]()
A gdzie foty![]()
![]()
![]()
alisia @ 15 Feb 2007 napisał:
Ilona @ 15 Feb 2007 napisał:index.php?act=findpost&pid=449734I Czh Sini też byłby zadowolony
I dlatego, roztropnie, nie pokażę mu tych zdjęć. W odruchu samoobrony.![]()
dziunia @ 16 Feb 2007 napisał:index.php?act=findpost&pid=450200tym razem zamówienie jest na ajerkoniakowe
Mogę przyjechać miskę wylizać![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
dziunia @ 16 Feb 2007 napisał:index.php?act=findpost&pid=450200Polewa jest jednak do kitu, tak jest słodka
A to tym lepiej. Next time podeślę Ci amatora![]()
![]()
Akulka @ 16 Feb 2007 napisał:index.php?act=findpost&pid=450344Jajć, jakie cudne... Alisia, wgryzam się w twój, nawet moze w ten juz nadgryziony, nie brzydzę się![]()
To jest chore, mieć w kuchni pączki i jeszcze zazdrościć ich innym![]()
![]()
Dzięki AkulkoNiestety, już nic nie zostało mi w kuchni. Ale co tam, jutro powtórka tłustego czwartku![]()
![]()
imamcia @ 22 Feb 2007 napisał:index.php?act=findpost&pid=453231w bezpiecznej odległości od Dziuniowych cudów
No wiesz co![]()
Śliczne są![]()
A marmelade jaką miałaś![]()
imamcia @ 22 Feb 2007 napisał:index.php?act=findpost&pid=453242Ilonko, słońce Ty znowu
Dzięki
Bo serio śliczne Ci wyszły i nie wiem dlaczego nie chciałaś pokazać![]()
A to nadzienie musiało być pyszne![]()
Jeśli podoba Ci się forum i chciałbyś nas wesprzeć, po prostu kup nam kawę.
W ramach podziękowania zmienimy Twoje konto na wolne od reklam.