weerka @ 5 Mar 2011 napisał:index.php?act=findpost&pid=1101067zdjęcia tkanki tłuszczowej chyba się nie da zrobić ,a na pewno tam teraz siedzą
ciiichoooo.... nie ma ich tam![]()
weerka @ 5 Mar 2011 napisał:index.php?act=findpost&pid=1101067zdjęcia tkanki tłuszczowej chyba się nie da zrobić ,a na pewno tam teraz siedzą
ciiichoooo.... nie ma ich tam![]()
kasha @ 2 Mar 2011 napisał:index.php?act=findpost&pid=1099721Hej Kati, jak pączki? Już wszystkie zjadłaś?
A pączki wyszły rewelacyjnie, mojemu Miśkowi bardzo smakowały![]()
Prawie 40 szt. mi wyszło, bo nie robiłam dużych, bo bałam się, żeby w środku nie były surowe.
kasha @ 5 Mar 2011 napisał:index.php?act=findpost&pid=1100992Kochanie, V. w gotującym się oleju sklejał dzióbki pączkom bo się robiły dziury przez które wypływała do tłuszczu marmolada,
sklejał je dwiema wykałaczkami od spodu i każdy pączek miał jeżozwierza
Na jesień, gdy je robiłam były to moje pierwsze pączki. Nigdy też nie widziałam jak ktoś robi pączki. Ciasto rosło jak szalone, nie nadążałam lepić. Temperatura w kuchni 30C. Przerosły mi prze okrutnie i wyszły takie nie teges. Twoje są śliczne, efekt końcowy został osiągniętyPo za tym po paru godzinach po pączkach nie zostaje żaden ślad.![]()
![]()
renia2001 @ 27 Feb 2014 napisał:index.php?act=findpost&pid=1507857O żesz ty! Jakie cudne! I te obwódki!
DziękujęNormalnie taka jestem z nich dumna,że co chwila chodzę i patrzę na te co zostały
Plusem jest to,że patrzę,a nie degustuję jak zyskują na smaku![]()
![]()
Jeśli podoba Ci się forum i chciałbyś nas wesprzeć, po prostu kup nam kawę.
W ramach podziękowania zmienimy Twoje konto na wolne od reklam.