Gucio
Well-known member
- Kwi 2, 2007
- 2,133
- 1,669
- 113
Gucio @ 27 Jun 2009 napisał:index.php?act=findpost&pid=868395jak zwykle co weekend siedzi właśnie w piekarniku
Gucio @ 27 Jun 2009 napisał:index.php?act=findpost&pid=868395jak zwykle co weekend siedzi właśnie w piekarniku
mirabbelka @ 9 Aug 2009 napisał:index.php?act=findpost&pid=881979Guciu,
mistrzostwo swiatai te naciecia i przekrojzreszta orkiszowy w temacie powyzej tez jak marzenieMirabbelko
jesteś dla nas Mistrzem i daleko nam do Twoich zdolności.Ale przykładamy się do wypieków
Karina Cashel @ 13 Aug 2009 napisał:index.php?act=findpost&pid=882837Maz sprezentowal mi nowiuskie foremki do pieczenia. Sa swietne, bo nie trzeba ich smarowac ani niczym wysypywac. Ciasto nie przykleja sie do nich, a chlebki po upieczeniu grzecznie z nich wyskakuja
Na dno sypie tylko troszke maki, bo lubie smak omaczonej skorki.
Dzieki nim pieke 4 chlebki na razKarino , a jakie to foremki? I który to chleb?
Karina Cashel @ 13 Aug 2009 napisał:index.php?act=findpost&pid=882837Pokaż załącznik 44393Oto foremki:
Tutaj na zblizeniu:
Chleb z nich sam wyskakuje o ile jest choc troche omaczony, a jesli nie byl i sie "przyleil" to formy to wystarczy kancikiem formy delikatnie puknac o blat i chlebek juz jest uwolniony!
Nawet po upieczeniu ich nie trzeba myc, wystarczy sucha szmatka wytrzec pojedyncze okruszki.
Moze to mala kryptoreklama, ale jestem z nich BAAAArdzo zadowolona!
Ta strona internetowa uzywa plikow cookies (tzw. ciasteczka) w celach funktionalnych. Przez dalsze uzytkowanie strony akceptujesz pliki cookies.
Informacje do plikow cookies i mozliwowsci ich wylaczenia