Maria z Łeby
Well-known member
- Gru 26, 2006
- 35,947
- 2,879
- 113
Piec w kombiwarze można spokojnie, tylko należy piec krócej, myślę, że 80 - 90 minut . Mój trochę się za mocno spiekł,
dałam więcej czosnku, całą cebulę i małą łyżeczkę nasion kolendry, koperek, majeranek, trochę ziół prowansalskich, marchewkę a zamiast vegety po łyżeczce żółtego i czerwonego delikata. Jeszcze nie stężał, więc przy krojeniu
trochę się kruszy, w smaku - bije kupne wędliny
.
dałam więcej czosnku, całą cebulę i małą łyżeczkę nasion kolendry, koperek, majeranek, trochę ziół prowansalskich, marchewkę a zamiast vegety po łyżeczce żółtego i czerwonego delikata. Jeszcze nie stężał, więc przy krojeniu
trochę się kruszy, w smaku - bije kupne wędliny
