Margot
Well-known member
- Cze 24, 2005
- 16,727
- 601
- 113
Margot @ 21 Dec 2009 napisał:index.php?act=findpost&pid=923937dziękuje ,ale prawda jest ,że koślaki straszne![]()
JotHa, tak pędzelkowałam je tym pyłem
http://tortownia.pl/produkt.php?kid=31&pid=475Zlotego konika, to ja bym kciaaala.![]()
Fajny efekt. A cos innego nim robilas ?
Margot @ 21 Dec 2009 napisał:index.php?act=findpost&pid=923952Caritka, pochwały od mistrza piernikowego smakują podwójnie
Margooot? Nie przesadzasz?![]()
![]()
![]()
CYTATwiesz to chyba są moje najulubieńsze grube pierniczki , choć ( tak jak je robię z maka żytnią i orkiszową) bardzo rosną i na ażurki to się one nie nadająJa nie wiem, ktore moje sa najulubiensze, bo mam duzo fawotytow![]()
Maraa @ 21 Dec 2009 napisał:index.php?act=findpost&pid=924093Margot, jakie piękne koniki!Ale nie zazdroszczę, bo też upiekłam, dzięki Tobie oczywiście.![]()
![]()
Margot @ 21 Dec 2009 napisał:index.php?act=findpost&pid=923965JotHa, robiłam odlewane aniołki z białej czekolady i je ,,złociłam", na czekoladzie czarnej( polane ciasto) ,,malowałam" jakieś esy floresy, pierniczki , kruche ciasteczka , kiedys barwiłam marcepan do ozdoby , bardzo jest fajny i bardzo wydajny choć pojemnik maleńkiA w czym odlewalas ? Masz jakies typowe foremki ?
Caritka @ 21 Dec 2009 napisał:index.php?act=findpost&pid=924150Jak obiecalam, to zamieszczam zdjecie na dowod![]()
Lukrowane nie beda![]()
Zdjecie troche kiepskie, bo "dobre" swiatlo powoli mi juz gaslo![]()
Pokaż załącznik 47872
Jeszcze raz - BARDZO dziekuje za przepis![]()
Alez zgrabne sarenki !![]()
Jeśli podoba Ci się forum i chciałbyś nas wesprzeć, po prostu kup nam kawę.
W ramach podziękowania zmienimy Twoje konto na wolne od reklam.