Cinka
Member
- Maj 5, 2006
- 30,543
- 13
- 38
No i doczekałam się
placek jest przepyszny, wilgotny, pachnący mniam
Szybciutko się go robi i chyba jeszcze szybciej zje
Musiałam jednak piec go dłużej niż te przepisowe 30 - 35 min - po sprawdzeniu patyczkiem był mokry w środku więc posiedział dłużej - około 45 - 50 min. Może zależy to od piekarnika, ja mam bez termoobiegu, po 30 min był bladziutki zupenie, podkręciłam temp do około 185 i ładnie się zezłocił


Szybciutko się go robi i chyba jeszcze szybciej zje




Musiałam jednak piec go dłużej niż te przepisowe 30 - 35 min - po sprawdzeniu patyczkiem był mokry w środku więc posiedział dłużej - około 45 - 50 min. Może zależy to od piekarnika, ja mam bez termoobiegu, po 30 min był bladziutki zupenie, podkręciłam temp do około 185 i ładnie się zezłocił
