Tobatka @ 11 Sep 2008 napisał:index.php?act=findpost&pid=749417Rzecz w tym, żeby sprzęt dobrze znać i mieć TO okoTo nawet na rozpadającym gracie wychodzą cuda..![]()
Albo robione komórką![]()
Jeśli delikwent nie ma talentu, to nawet lustrzanka nie pomoże![]()
h-elen @ 13 Sep 2008 napisał:index.php?act=findpost&pid=749969Takie pyszniutkie i piękne zawsze wychodziło... do dzisiaj... Dzisiaj - klapa
A może robiłaś ze śliwkami? Z ich dużą ilością. Mnie właśnie przy śliwkach klapnęło. A wcześniej zawsze było pyszne i pulchne
Ines @ 13 Sep 2008 napisał:index.php?act=findpost&pid=749975A właśnie na dzisiaj sobie zaplanowałam i dumałam jakie wciepnąć owoce. Maśłankę mam truskawkową, myślałam o śliwkach renklodach. Azzie się nie zapadły.Jak użyjesz tych śliwek w rozsądnych ilościach, to na pewno będzie smakowało. Ja dałam ich tyle, że można było obdzielic ze trzy placki a nie jeden. Efekt można było przewidziec. Ale mnie coś padło na oczy (mózg)![]()
Krystyna9 @ 13 Sep 2008 napisał:index.php?act=findpost&pid=749984Jak użyjesz tych śliwek w rozsądnych ilościach, to na pewno będzie smakowało. Ja dałam ich tyle, że można było obdzielic ze trzy placki a nie jeden. Efekt można było przewidziec. Ale mnie coś padło na oczy (mózg)
Dokładnie- ja też kiedyś przeżyłam porażkę ze śliwkami. Dzisiaj dałam tylko kilka + 1 jabłko + 1 gruszka i do tego kruszonka z musli. Super wyszło![]()
Tobatka @ 28 Dec 2008 napisał:index.php?act=findpost&pid=796298Caritko, no no.. Ale mówią, że lepiej późno, niż wcale![]()
Cieszę się, że Cię przepis nie zraził do siebie i teraz już sie go nie boisza go robię na każdą imprezę w przedszkolu czy mężowi do pracy, bo raz, że szybki, dwa, że zawsze udany, a trzy, że łatwy w transporcie i mozna go upiec 1-2 dni przed![]()
![]()
Co do czasu pieczenia - w moim piekarniku piecze się zawsze o 15-20 minut dłużej, u mojej mamy jak w przepisie.. Może nowsze piekarniki precyzyjniej temperaturę trzymają, a mojej mamy oszukuje?![]()
Tobatko, wstyd sie przyznac, na prawde, ale nie wiem czemu sobie ubzduralam, ze jak upieke to ciasto, to wyjdzie mi zakalec.
To przeciez nienormalne![]()
![]()
Ciesze sie, ze ono zrobilo mi taka niespodzianke![]()
Jak juz mowilam, na pewno bede piekla je czesciej.
Dziekuje jeszcze raz![]()
Jeśli podoba Ci się forum i chciałbyś nas wesprzeć, po prostu kup nam kawę.
W ramach podziękowania zmienimy Twoje konto na wolne od reklam.