kermidt
Member
- Wrz 17, 2004
- 44,979
- 6
- 0
QUOTE (Tobatka @ 17 Jun 2007, 08:13 ) index.php?act=findpost&pid=522834Na serwatce będzie miał inny smak, ale też jest rzadka jak woda. Nie wiem, czy na wodzie wyjdzie.. Pewnie wyjdzie po prostu zupełnie coś innego, niż ten pseudodrożdżowiec...
Będziesz eksperymentowała? Ciekawa jestem..
A jak wyjdzie coś zjadliwego, to wpisz przepis jako osobny, może komuś też potrzebny będzie własnie taki
Będziesz eksperymentowała? Ciekawa jestem..
A jak wyjdzie coś zjadliwego, to wpisz przepis jako osobny, może komuś też potrzebny będzie własnie taki

Zrobilam na... skislym (?kiszonym?) mleku ryzowym i z olejem, i inne proporcje, bo zapomnialam o TYM przepisie, ale wyszedl genialny placek. Teraz musze sprawdzic, czy rownie dobry wyjdzie na swiezym mleku sojowym czy ryzowym.
Sprobuje bardzo szybko, bo bede piekla Kubie do szkoly na Heritage Market ze sliwkami. Przynajmniej raz nie zastanawialam sie ani sekundy co mu dac.