Diamond
Member
- Lut 4, 2009
- 61
- 0
- 0
@Izolda
Mam nadzieję, że im więcej pytań tym więcej rozwianych wątpliwości będzie. Co do papieru jest dokładnie taki jak napisałaś czyli dwustronnie powlekany silikonem. Woda oczywiście już została wyjęta zgodnie z Twoją sugestią. Za 10 min ląduje do foremki a później - czekamy i patrzymy jak rośnie.
@Tatter
Odnośnie mąk racja. Nie ukrywam, że jest to lekki kołowrotek szczególnie jak stoi się w sklepie a tych mąk "pięćset"
Muszę poszukać jeszcze bardziej łopatologicznych informacji jakie KONKRETNIE mąki do czego by później nie zastanawiać się "czy tak można". Cieszę się, że ten temat poruszony został - gdybym jeszcze otrzymał pomocny link będę dodatkowo wdzięczny.
Odnośnie chleba - jak go już popełnię zamieszczę zdjęcia by poddane zostało analizie gdzie popełniłem ewentualnie błąd.
Mam nadzieję, że im więcej pytań tym więcej rozwianych wątpliwości będzie. Co do papieru jest dokładnie taki jak napisałaś czyli dwustronnie powlekany silikonem. Woda oczywiście już została wyjęta zgodnie z Twoją sugestią. Za 10 min ląduje do foremki a później - czekamy i patrzymy jak rośnie.
@Tatter
Odnośnie mąk racja. Nie ukrywam, że jest to lekki kołowrotek szczególnie jak stoi się w sklepie a tych mąk "pięćset"
Odnośnie chleba - jak go już popełnię zamieszczę zdjęcia by poddane zostało analizie gdzie popełniłem ewentualnie błąd.
Ostatnią edycję dokonał moderator: