Krystyna9 @ 25 Oct 2010 napisał:index.php?act=findpost&pid=1041045Kurcze, Mariusz sporo tego słonecznika widzę. Ale górkę też widzę i dziurki teżJednym słowem super chleb. A jak Ci smakuje na maślance ?
Lubię słonecznik - szczególnie na skórce przypieczonyZapewne tyle bym nie dawał gdyby nie to, że zawsze soja pomijana jest (zapominam o niej). A chleb. Może to nie pachniało różyczkami jak mieszałem ale później różnicy w smaku nie czułem żadnej. Jedyne co to taki bardziej "miękki" jest (wilgotny).
JotHa @ 28 Oct 2010 napisał:index.php?act=findpost&pid=1042017% godzin i ok, moge przyjac, ze z krotko, ale 3 razy tyle i za malo. Hmm... nie neguje, ale powatpiewam.
Jotha wszystko zależy od mocy zakwasu, od temperatury, od ciśnienia, mi się też ostatnio kilka wpadek przydarzyło, też nie mogłam uwierzyć, że nie rośnie, ale uwierz mi, że to możliwe.![]()
Jeśli podoba Ci się forum i chciałbyś nas wesprzeć, po prostu kup nam kawę.
W ramach podziękowania zmienimy Twoje konto na wolne od reklam.