Przepyszna masa do napoleonki, tarty, babeczek...

Ilona

Moderator
Paź 10, 2004
37,718
1
0
Wrr... :baa:
 

Baśka

Member
Wrz 13, 2004
1,129
0
36
powyższe zdjęcie należy kategorycznie ocenzurować
slini_sie.gif

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
 

syso

Member
Gru 22, 2004
3,194
0
36
Ja wylewam lekko przestudzona, ale cieplo, bo mi sie nie chce czekac.
icon_biggrin.gif
Za goraca masa moim zdaniem mze spowodowac, ze krakersy sie rozciapciaja
icon_biggrin.gif
 

dominique

Member
Lut 6, 2006
186
0
0
Masa cudna, tylko w moim przypadku nie komponuje sie za bardzo z krakersami...tutejsze krakersy maja za duzo soli :shock: i nie smakowalo
 

syso

Member
Gru 22, 2004
3,194
0
36
Ja akurat tez mialam dwa dni temu i z Lajkonikami na moj smak jest rewelacja. Chociaz na poczatku mialam pewne obawy co do slonych krakersow do slodkiej masy, ale pasuje idealnie:)
 

Lis

Member
Lip 29, 2005
13,335
0
36
Zrobiłam dzisiaj tarteletki z podobnym kremem, malinami i malinową galaretką. Mniamuśne, lekko kwaskowe. Zapachniało latem.
 

sylwia18

Member
Wrz 24, 2005
3,577
0
0
Hihihiiiiiiii przepyszny kremik! przełożyłam nim czekoladowy biszkopt, niebo w gębie! :mniam:
 

hom

Member
Sie 29, 2006
19
0
0
ja dziś zrobiłem masę do tarty z borówkami amerykańskimi - wyszło naprawdę pysznie (zwłaszcza z lodówki), zdjęcie poniżej
icon_smile.gif

tarta.jpg

(przepraszam za jakość zdjęcia, jeszcze nie dorobiłem się aparatu z prawdziwego zdarzenia:/]

krakersobajaderka wyszła niestety trochę gorzej, ale to z niecierpliwości - za szybko wylałem krem na krakersy i całe rozmiękły:/ Zdjęcia więc nie dam:p

W każdym razie pozdrawiam i dziękuję za przepis!
 

Hichotka

Member
Lut 8, 2005
11,323
0
0
Hom ale mi zrobiłaś smaka na taką tartę, mniam
icon_smile.gif
)))))))))))))))))
 

Hichotka

Member
Lut 8, 2005
11,323
0
0