- Wrz 13, 2004
- 8,555
- 1
- 0
pyszny ten kremik, noooo kremowka juz zjedzona
tylyyko duzo go wychodzi, oddalam troche nietesciowej
dziekuje hihihiiii
tylyyko duzo go wychodzi, oddalam troche nietesciowej
dziekuje hihihiiii
dziuniu dziekuje za namiary
ide robic babeczki
a niedlugo bede wygladac jak babeczka
bez pieczenia nie moge zyc czy to normalne
heheeeeeee normalne normalne w tym kręgu oczywiście
A ja tą masę kładę na krakersy Lajkonika i wychodzi Napoleonka bez pieczenia - pysznośćHihi, czy na te proporcje wystarczy jedna paczka krakersow? I czy jak planuje zanies na jutrzejszy poobiedni deser to mam zrobic i przelozyc juz dzisiaj czy jutro moze byc rano? Dzieki
A ja tą masę kładę na krakersy Lajkonika i wychodzi Napoleonka bez pieczenia - pysznośćHihi, czy na te proporcje wystarczy jedna paczka krakersow? I czy jak planuje zanies na jutrzejszy poobiedni deser to mam zrobic i przelozyc juz dzisiaj czy jutro moze byc rano? Dziekioj sysuń czytam dopiero dziś
paczka krakersów to mało mi idzie prawie 2 paczki te długie
i najlepiej zrobić ją poprzedniego dnia
nie mam doświadczenia w robieniu kremów
i dlatego może zadam głupie pytanie,
czy mąka ma być pszenna czy ziemniaczana
i czy ten krem smakiem przypomina budyń :
mąka pszenna
a smak ma hmmm budyniowy taki jaki mają napoleonki
Ta strona internetowa uzywa plikow cookies (tzw. ciasteczka) w celach funktionalnych. Przez dalsze uzytkowanie strony akceptujesz pliki cookies.
Informacje do plikow cookies i mozliwowsci ich wylaczenia