Wczoraj zrobiłam, i muszę powiedzieć że jestem w sumie mile zaskoczona, bo na taką ilość cukru wydawało mi się że ciasto będzie bardzo słodkie, okazuje się jednak że nie, jest w sam raz, chociaż mój małżonek wolałby bardziej słodkie. Zrobiłam oczywiście z podwujnej porcji i otrzymałam dużą blachę. Nigdy do tej pory nie robiłam na gotowych ciastkach i to solonych, ale efekt jest naprawdę bardzo dobry, szybko się robi, sól bardzo dobrze komponuje się z cukrem. Naprawdę wszystkim polecam, jest przepis szybki i prosty w wykonaniu. Ja napewno będę robić częściej. Potem dożucę fotkę, bo jeszcze nie zrobiłam, a teraz idę jeść
.
Acha, dodam że krem robi się potem całkiem stabilny i się nie rozlewa, jak to czasami bywa z kremami, także bez obaw, nawet potem jak się go wyjmie z lodówki.