- Lis 28, 2005
- 33,925
- 6,344
- 113
Caritka @ 1 Apr 2009 napisał:index.php?act=findpost&pid=841752Joanno, stokrotne dzieki za przepis![]()
W przekroju też wygląda ślicznie.
Pozdrowienia dla Męża.
flowerekk @ 2 Apr 2009 napisał:index.php?act=findpost&pid=841980Mam pytanka![]()
Po pierwsze, czy moge uzyc maki lubelli pelnoziarnistej?
Czy spod jets konieczny? Z tego co widze, Caritka upiekla bez spodu i jak wrazenia? Da sie?Ale ewentualnie, gdybym robila spod, to moge zamiast masla uzyc masmixa plynnego?
Skoro Caritka zrobiła, to chyba znaczy, że się da go upiec bez spodu.
Mąka pełnoziarnista zabarwi Ci jasną masę w kropeczki. Jeśli Ci to nie przeszkadza, pewnie możesz jej użyć. Sama tego nigdy nie robiłam, więc innych "skutków ubocznych" nie mogę sobie wyobrazić.
Masmixów nie używam, więc nie mogę na to pytanie odpowiedzieć.
flowerekk @ 2 Apr 2009 napisał:index.php?act=findpost&pid=842088Jeszcze jedno, czy sernik duzo traci w smaku, jezeli zamiast alkoholu da sie wode?
Nie mam pojęcia. Nigdy nie dawałam do niego wody.