Joanna @ 30 Jun 2006 napisał:index.php?act=findpost&pid=319760Sernik jest naprawdę wspaniały - absolutnie kremowy, rozpływający się w ustach. Bardziej smakuje jak wykwintny krem czy tort, niż jak typowy sernik. Smakował i dorosłym, i dzieciom. Polecam gorąco wszystkim łasuchom!Joanno, nie napisałabym niczego nowego na temat tego sernika, więc pozwoliłam sobie zacytować Twoją opinię o nim. Od siebie dodam tylko, że to był chyba jedyny sernik z Twojego zbioru przepisów, którego jeszcze nie piekłam i... I to był mój wielki błąd!Ten sernik to doskonałość!![]()
Zrobiłam go w piątek wieczorem w nadziei, że będę miała ciasto na niedzielę, a w sobotę z trudem ocaliłam dwa kawałeczki do zdjęciaDzisiaj nie pozostał już po nim nawet okruszek.![]()
Joanno, bardzo Ci dziękuję za ten przepis!![]()
![]()
Izolda @ 29 May 2009 napisał:index.php?act=findpost&pid=859802I twarożek z Wielunia:![]()
http://www.langner.com.pl/nabial.htmlOn jest wspaniały, to mój ulubiony twarożek na rynku![]()
Izolda @ 30 May 2009 napisał:index.php?act=findpost&pid=860069Lud a skąd Ty jesteś, że u Ciebie też jest, bo szczerze mówiąc to ja go tylko we Wrocławiu widziałam. Prawda, że smaczny, świetnie się nadaje na kanapki solo, albo jako baza do past.Świetnie też je się go łyżeczką z pudełka![]()
Jestem z Ostrowa Wielkopolskiego (południowa Wielkopolska), i jest u nas wszędzie.![]()
Jeśli podoba Ci się forum i chciałbyś nas wesprzeć, po prostu kup nam kawę.
W ramach podziękowania zmienimy Twoje konto na wolne od reklam.