Lemoni
Member
- Paź 18, 2008
- 75
- 0
- 0
Świetnie! W tym starym piekarniku sernik jest wyrośnięty. Dla mnie bomba, dla mamy niesłodkie, babcia tłumaczy "no ale ciasto musi mieć tłuszcz, cukier...." (mówię jej, że specjalnie robię dietetyczne, dla siebie, ale ona nie rozumie), tacie smakuje choć zaznacza, że mało słodkie.
Dałam łyżkę cukru i resztkę saszetki słodziku z Ikei (
) na pół kg sera, uważam, że bardzo dobry wyszedł
. Dodałam skórkę z cytryny, aromat cytrynowy i trochę soku. Jak dodam brzoskwinie to będzie ideał
Zrobiłam zdjęcie ale jest brzydkie, nie wyciągałam sernika z naczynia i widać resztki sera, mało apetyczny widok
Dałam łyżkę cukru i resztkę saszetki słodziku z Ikei (
Zrobiłam zdjęcie ale jest brzydkie, nie wyciągałam sernika z naczynia i widać resztki sera, mało apetyczny widok