mała m. @ 12 Sep 2010 napisał:index.php?act=findpost&pid=1024422A jaki piękny...Mmmmuszę go znów skombinować. Zatęskniłam, bo przecież jest świetny.mała m.![]()
tak masz rację jest świetny i do tego przepyszny![]()
![]()
mcbeal @ 14 Sep 2010 napisał:index.php?act=findpost&pid=1024943a budyn to tak z torebki wsypac?tak, taki prosto z torebki. Można zamienic na 2-3 łyżki mąki pszennej lub ziemniaczanej
Gucio @ 1 Jan 2011 napisał:index.php?act=findpost&pid=1069487Właśnie siedzi w piekarnikucurd jest przepyszny i nie można się od niego oderwać![]()
niestety nie miałam śmietany kremówki, ale za to z 1 kg sera. mam nadzieję , że wyjdzie![]()
![]()
magpie101 @ 23 Jan 2011 napisał:index.php?act=findpost&pid=1079680Krystyno ubijalam reczna trzepaczka niedlugo.
Pieklam w takiej temperaturze jak podawalas (najpierw wyzsza, potem nizsza) ale nie wzielam pod uwage, ze w moim piekarniku wszystko musi byc na nizszej temperaturze, bo lekko przypieka.
Co do wyrosniecia to kiepsko rosl i mysle, ze to moze wina malin, bo bardzo puszczaly sok, potem w koncu urosl ale jak studzil sie w piekarniku to opadl.
ALe i tak byl pyszny, nastepnym razem zrobie z malinami tak jak jest w Twoim orginalnym przepisie
to nie jest typ sernika, który wyrasta. Ser ze składnikami powinien być tylko dokładnie wymieszany , aby nie napowietrzyć masy serowej .
Następnym razem spróbuj ciut niższej temperatury, skoro Twój piekarnik ma tendencje do przypiekania. On (sernik) powinien być jasny
Jeśli podoba Ci się forum i chciałbyś nas wesprzeć, po prostu kup nam kawę.
W ramach podziękowania zmienimy Twoje konto na wolne od reklam.