AgusiaSz @ 13 Feb 2007 napisał:index.php?act=findpost&pid=448690a może by tak dwa za jednym zamachem zrobić
Zrób jeden i dla mnie![]()
Czy myslicie, ze mrozone truskawki jakoś by mozna tu przemycić w formie pocietej, czy będą za wiotkie?
Szukam jakiegoś ciacha, gdzie bym mogła je spożytkować. Jakiegoś innego, niż ucierane, lub biszkopt z zalanymi galaretką truskawkami.![]()
Pimpek @ 13 Feb 2007 napisał:index.php?act=findpost&pid=448868Więc nawet nie próbowałm z mrożonymi truskawkami bo bałam się że będzi tak samo.No ja właśnie sie boje tego samego, to może lepiej poczekam, az kupię maliny...
A propos, dziś mi się śniło, ze kupiłam całą taką tekturową kobiałkę świeżych malinTo chyba, przez to ciasto![]()
![]()
Akulka @ 14 Feb 2007 napisał:index.php?act=findpost&pid=449044No ja właśnie sie boje tego samego, to może lepiej poczekam, az kupię maliny...ja robiłam z mrożonymi truskawkami i było OK![]()
AgusiaSz @ 14 Feb 2007 napisał:index.php?act=findpost&pid=449092ja robiłam z mrożonymi truskawkami i było OK
A konkretniej jak - rozmroziłaś całkowicie, i pociapaałaś? Kładłaś całe?![]()
Akulka @ 14 Feb 2007 napisał:index.php?act=findpost&pid=449094A konkretniej jak - rozmroziłaś całkowicie, i pociapaałaś? Kładłaś całe?
nie rozmrażałam, takie prosto z zamrażalnika kładłam i całe oczywiście![]()
to było moje drugie brownie i było bardzo dobre, ale też się bałam że mi popłyniena szczęście wszystko było OK![]()
![]()
Pimpek @ 16 Feb 2007 napisał:index.php?act=findpost&pid=450562Może jak bym dała swykły zmielony twaróg to było bardziej zwarte. Ale z tym serkiem mielonym z pudełka niespecjalnie wyszło.
Chociaż jak skrzepło to było pyyyyycha
Pimpek ja daję taki z pudełka bo mielić to mi się nie chce![]()
moje jest zwykle OK z truskawkami (no chyba że spalęco się raz już zdarzyło)![]()
Akulka @ 19 Feb 2007 napisał:index.php?act=findpost&pid=451633Ha, dzieki za info.![]()
Truskawki nadal leżą i proszą o wyjście z zamrazalnika - chyba im pozwolę...
pozwól bo się obrażą i same wyjdą![]()
AgusiaSz @ 19 Feb 2007 napisał:
Jeśli podoba Ci się forum i chciałbyś nas wesprzeć, po prostu kup nam kawę.
W ramach podziękowania zmienimy Twoje konto na wolne od reklam.