.agatka. @ 22 May 2011 napisał:index.php?act=findpost&pid=1131203Izoldo, to mnie weź. Za sernikobrownies posprzątać nawet mogę.
to jest przekupstwo, ja sprzątania nie obiecuje ( no lubię zmywać naczynia ,ale odkurzać i prasować nie bardzo),ale już jestem spakowana , tralala![]()
![]()
.agatka. @ 22 May 2011 napisał:index.php?act=findpost&pid=1131203Izoldo, to mnie weź. Za sernikobrownies posprzątać nawet mogę.
Kusząca propozycja, oj chciałbym tak gotować i piec, a żeby w zamian ktoś mi pomógł w porządkach i zmywaniu, póki co jestem robotem wielofunkcyjnym, znaczy gospodynią domową
.![]()
Margot @ 22 May 2011 napisał:index.php?act=findpost&pid=1131206to jest przekupstwo, ja sprzątania nie obiecuje ( no lubię zmywać naczynia ,ale odkurzać i prasować nie bardzo),ale już jestem spakowana , tralala![]()
To może podzielicie się obowiązkami, Ala będzie zmywać naczynia (te co się w zmywarce nie zmieszczą), a Agatka sprzątać, ja mogę prasować.![]()
Izolda @ 22 May 2011 napisał:index.php?act=findpost&pid=1131208To może podzielicie się obowiązkami, Ala będzie zmywać naczynia (te co się w zmywarce nie zmieszczą), a Agatka sprzątać, ja mogę prasować.
ja się zgadzam![]()
p.s a pigwówka jeszcze jest?![]()
Margot @ 22 May 2011 napisał:index.php?act=findpost&pid=1131111Gucio nie chcielibyście mnie na córeczkę ?Mała jestem , dużo nie zjem , choć takie coś jak wyżej to pewnie ciut więcej niż mało![]()
![]()
Izolda @ 22 May 2011 napisał:index.php?act=findpost&pid=1131154![]()
![]()
![]()
Margot a nie chcesz być moją córeczką? Jesteś taka słodka i rozbrajająca, że chętnie Ci upiekę sernikobrownies i co tam jeszcze będziesz chciała
.
Margot @ 22 May 2011 napisał:index.php?act=findpost&pid=1131214ja się zgadzam![]()
p.s a pigwówka jeszcze jest?
To my zapraszamy Was wszystkie do nasNie trzeba sprzątać, gotować , piec- ale zawsze znajdzie się smaczny chlebek, coś na słodko, a i pigwówka czeka na odpowiedni moment i nie tylko
Po prostu dobre Towarzystwo nam potrzebne
Alu Wrocław piękny, Izoldo my mieszkamy blisko Ciebie, Agatko pewnie Twój sernik w naszym wykonaniu nie to samo , ale również zapraszamy![]()
![]()
Margot @ 22 May 2011 napisał:index.php?act=findpost&pid=1131214p.s a pigwówka jeszcze jest?
Jest, ale dzieciom pić nie wolno.![]()
Gucio @ 22 May 2011 napisał:index.php?act=findpost&pid=1131237To my zapraszamy Was wszystkie do nasNie trzeba sprzątać, gotować , piec- ale zawsze znajdzie się smaczny chlebek, coś na słodko, a i pigwówka czeka na odpowiedni moment i nie tylko
Po prostu dobre Towarzystwo nam potrzebne
Alu Wrocław piękny, Izoldo my mieszkamy blisko Ciebie, Agatko pewnie Twój sernik w naszym wykonaniu nie to samo , ale również zapraszamy![]()
To ja też wolę do Guciów jechać. Jeszcze jak mam blisko, no właśnie, Państwo Guciowie gdzie Wy mieszkacie, jeśli można spytać?![]()
vana @ 22 May 2011 napisał:index.php?act=findpost&pid=1131308i mnie! załapię się do bagażnika?![]()
zrobimy konkurencję spotkaniu w Bydgoszczy! ha!Ja mam samochód, co oprócz mnie 4 osoby zmieści, z trudem, bo z trudem, ale jakby co...![]()
Jeśli podoba Ci się forum i chciałbyś nas wesprzeć, po prostu kup nam kawę.
W ramach podziękowania zmienimy Twoje konto na wolne od reklam.