Joanna @ 7 Feb 2008 napisał:index.php?act=findpost&pid=658333Ja bym dała ricottę.
Albo spróbowałabym przez noc osączać na sicie wyłożonym gazą serek homogenizowany.Joanna mnie ubiegła o włos![]()
bahomet @ 8 Feb 2008 napisał:index.php?act=findpost&pid=658836Cos mi sie wydaje, ze jednak Philadelphia w Polsce ma zupelnie inny smak niz w innych krajach... z tej co uzywam tutaj , procz dan slonych, moge smialo robic serniki a z tej jogurtowej robie tez czasem tiramisu'. nie wiem na czym to polega. pewnie wg zasady, ze tego typu produkty sa wprowadzane po dlugich badaniach i dopasowywane do smaku konsumentow...Też tak myślę. Ta 'nasza' jest gęsta jak cholera (i słona takowoż). I solo niejadalna. Przynajmniej dla mnie. Po prostu każdy inny serek jest od niej lepszy.
mysz @ 9 Feb 2008 napisał:index.php?act=findpost&pid=659110kupiłam wiśnie horteksu.Liska @ 27 Jan 2008 napisał:index.php?act=findpost&pid=653158Ja robię tak, jak jest w przepisie, ale zawsze z wisniami. O malinach już zapomniałam.Odkrywczyni przepisu pewnie wie co robi.![]()
Jeśli podoba Ci się forum i chciałbyś nas wesprzeć, po prostu kup nam kawę.
W ramach podziękowania zmienimy Twoje konto na wolne od reklam.