no dobra! zrobiłam)) tylko powiedzcie mi jedno: czy one po jakimś czas robią się kruche, czy zawsze będą takie chrupiące?
W smaku są super!Robią się twardsze i bardziej chrupiące![]()
Twoje też były takie twarde?Margolciu - to zależy co rozumiesz przez twarde.
Fakt, ciasteczka są twardawe (mają zwartą konsystencję), ale przy jedzeniu na tyle miękkie, że szczęki nie trzeba nadwerężać. Nie są miękkie jak biszkopty ale na tyle miękkie, że je się je "normalnie". Ba, powiem, że bardzo długo zachowują świeżość, nawet bez wkładania ich w puszkę. Dla mnie są ok, twarde ale nie aż tak by były chrupiące.
Wyszło z tego masło maślane, ale mam nadzieję, że rozumiesz o co mi chodzi
![]()
![]()
Jeśli podoba Ci się forum i chciałbyś nas wesprzeć, po prostu kup nam kawę.
W ramach podziękowania zmienimy Twoje konto na wolne od reklam.