Dokladnie!
Bylam zafascynowana jej filmikiem na you tube.
Strasznie spodobal mi sie jej wzor na koronke ale nie sadzilam, ze uda mi sie ja wykonac za pierwszym podejsciem.
W dniu odbioru torta wstalam raniutko i pomyslalam, ze sprobuje...jesli by mi sie nie udala mialabym dosc duzo czasu, zeby zmienic plan i ozdobic boki zielona smietana,
ze niby zielone lodygi roz...
Ale nie byloby tak elegancko.... No i na szczescie koronka sie udala i wszystko poszlo zgodnie z planem
Ps potrzebuje pomyslu na kolejny tort. Moze cos podpowiecie i mnie natchnie
Facet zamowil jednego torta, maja byc trzy puzzle skladajace sie w jeden, jedna czesc na jego imieniny, jedna dla zony na urodziny,
ma byc bez liczb, zeby zony nie draznic i trzecia czesc na ich rocznice slubu...
Chce zrobic cos fajnego, ale bez wazeliny, z klasa, jakis fajny napis moze, cos z humorem moze... No nie wiem, chcialabym unikac motywu trzy puzzle skladajace sie w serce....macie moze cos na mysli?
Kurcze mam trzy pracochlonne i pomyslochlonne torty na sobote, te puzzle, czolg 102, i straszny miszmasz dla nastolatki: buty na koturnie, bizuteria, kosmetyki i cos tam jeszcze. Przy zadnym z nich nie odpoczne