Jest potrzebna zwykla czekolada gorzka, wedlug originalnego przepisu jest potrzebny syrop glukozy, ale nie znalazlam nic podobnego u nas, więc korzystam ze sztucznego miodu 80 proc. czekolady i 20 proc. miodu (wazyc ) Uzywając glukozy proporcie i technologia są takie sameElu - ponieważ udało mi się dostać krystaliczną glukozę ( produkt Delecty), mam pytanie - ilu procentowy ma być ten glukozowy syrop do ozdób z czekolady?
Przy okazji pozwolę sobie wyrazić bezgraniczny podziw dla Twoich zdolności plastycznych, umiejętności i gustu.
Wszystkie Twoje torty powinno się oglądać się na klęczkach.
otylla @ 28 Nov 2006 napisał:index.php?act=findpost&pid=402814Moja rodzina to słodkojady, więc CAŁY tort zjedli i na żadne niedoskonałości uwagi nie zwrócili!I o to chodziA dziurek, to niektórzy mogliby ci pozazdrościć i uznac za celowe kunsztowne działanie
otylla @ 29 Nov 2006 napisał:index.php?act=findpost&pid=403325Dzięki Dziewczyny! Od teraz robię zdjęcia wszystkim moim wypiekom - także w przekroju
Ta strona internetowa uzywa plikow cookies (tzw. ciasteczka) w celach funktionalnych. Przez dalsze uzytkowanie strony akceptujesz pliki cookies.
Informacje do plikow cookies i mozliwowsci ich wylaczenia