Jest potrzebna zwykla czekolada gorzka, wedlug originalnego przepisu jest potrzebny syrop glukozy, ale nie znalazlam nic podobnego u nas, więc korzystam ze sztucznego miodu 80 proc. czekolady i 20 proc. miodu (wazyc) Uzywając glukozy proporcie i technologia są takie same
Elu - ponieważ udało mi się dostać krystaliczną glukozę ( produkt Delecty), mam pytanie - ilu procentowy ma być ten glukozowy syrop do ozdób z czekolady?
![]()
Przy okazji pozwolę sobie wyrazić bezgraniczny podziw dla Twoich zdolności plastycznych, umiejętności i gustu.![]()
Wszystkie Twoje torty powinno się oglądać się na klęczkach.![]()
otylla @ 28 Nov 2006 napisał:index.php?act=findpost&pid=402814Moja rodzina to słodkojady, więc CAŁY tort zjedli i na żadne niedoskonałości uwagi nie zwrócili!I o to chodziA dziurek, to niektórzy mogliby ci pozazdrościć i uznac za celowe kunsztowne działanie![]()
![]()
otylla @ 29 Nov 2006 napisał:index.php?act=findpost&pid=403325Dzięki Dziewczyny! Od teraz robię zdjęcia wszystkim moim wypiekom - także w przekroju![]()
Jeśli podoba Ci się forum i chciałbyś nas wesprzeć, po prostu kup nam kawę.
W ramach podziękowania zmienimy Twoje konto na wolne od reklam.